Trappen maar: de leukste driewielers op een rij

22.03.2021 08:39
de leukste driewielers Beeld: Shutterstock

Leren fietsen vergt oefening. En dat doe je natuurlijk het beste op een gave driewieler. Je kind raakt al snel gewend aan de trapbeweging, waardoor de overstap naar het eerste fietsje een makkie wordt. Dit zijn wat ons betreft de leukste.

Fisher-Price

Dit fietsje van Fisher Price ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook stevig en veilig voor je kind. De pedalen hebben namelijk extra grip en dankzij het handvat bij het zadel kun je gemakkelijk ingrijpen als je kind de fout in gaat. Oh, en geen gedoe met wielen oppompen: ze zijn namelijk van foam.

– Slijtvaste foam wielen
– Zadel met handgreep
– Zadelhoogte: 35 cm

Je bestelt deze driewieler hier

 

Smoby

Lukt het je kind nog niet zo goed om zelf te trappen en heeft hij wat hulp nodig, dan kies je voor een driewieler met een duwstang. Zoals deze van Smoby, die verkrijgbaar is in de kleuren licht- en donkerroze en limegroen. Heeft je kind het fietsen eenmaal onder de knie, dan is de stang er net zo makkelijk weer af te halen.

– Veiligheidsriem en anti-slip pedalen
– Duwstang verstelbaar
– Stuurbegrenzing en stuurvergrendeling

Je bestelt ‘m hier
 

Lees ook: 5x kindvriendelijke fietsroutes >

2Cycle

Als je twijfelt tussen een driewieler of een loopfiets, dan is de keuze snel gemaakt: met enkele simpele handelingen is deze loopfiets eenvoudig om te bouwen naar een driewieler en andersom. Duurzaam én goed voor de portemonnee, dus. Al waren wij al verkocht toen we de houten afwerking zagen.

– Gereedschap bijgeleverd
– Stijlvol ontwerp
– Verstelbaar zadel

Bestel ‘m hier

 

Smoby

Blokjes, aarde, boodschappen of natuurlijk speelgoed: alles kan je kind vervoeren in die leuke kiepbak. De bak kan vergrendeld worden, zodat hij niet kiept als je nog fietst. Tegelijk zorgt de afneembare stang van 95 centimeter ervoor dat het voortduwen van je kind niet alleen plezieriger, maar ook beter voor je rug is.

– Vrijloopsysteem en de stuurvergrendeling
– Anti-slip pedalen
– Massieve banden

Je bestelt ‘m hier

 

Qplay

De Qplay Comfort driewieler ziet er niet alleen als een buggy uit, hij heeft ook bijna net zoveel handige accessoires. Zo zit je kind goed vast met veiligheidsriemen, beschermt de zonnekap tegen de felle zon, krijg je er een handig tasje bij én er zit een mandje voor- en achterop.
Volop comfort dus, zoals de naam al zegt. Je kind moet alleen nog even trappen.

– Zonnebescherming
– Mandje achter
– Voor 10 tot en met 36 maanden

Hier koop je deze driewieler

 

Topmark

Deze stoere driewieler groeit met je kind mee. Je kunt ‘m namelijk op vier manieren gebruiken: zonder pedalen (vanaf 1 jaar), als fijne driewieler (vanaf 2 jaar), als loopfiets (vanaf 3 jaar) of echt fietsje (tot 5 jaar). Wat ons betreft dus een ideale voorbereiding om het fietsen te ontdekken.

– Inklapbare anti-slip pedalen
– Gripvaste handvaten
– Banden kunnen niet lek gaan

Je bestelt ‘m hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >