de leukste driewielers
Beeld: Shutterstock

Leren fietsen vergt oefening. En dat doe je natuurlijk het beste op een gave driewieler. Dit zijn wat ons betreft de leukste.

Klein en stevig

leukste-driewielers-kind

Article continues after the ad

Dit fietsje van Fisher Price ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook stevig en veilig voor je kind. De pedalen hebben namelijk extra grip en dankzij het handvat bij het zadel kun je gemakkelijk ingrijpen als je kind de fout in gaat. Oh, en geen gedoe met wielen oppompen: ze zijn namelijk van foam.

Je bestelt deze driewieler hier.

 

Met een beetje hulp

leukste-driewielers-kind

Lukt het je kind nog niet zo goed om zelf te trappen en heeft hij wat hulp nodig, dan kies je voor een driewieler met een duwstang. Zoals deze van Smoby, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Heeft je kind het fietsen eenmaal onder de knie, dan is de stang er net zo makkelijk weer af te halen.

Je bestelt ‘m hier.
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Net als Elsa

leukste-driewielers-kind

Een vergelijkbare driewieler met afneembare duwstang, veiligheidsriempje en een mand achterop. En met de foto van Elsa en Anna een must have voor alle Frozen-fans.

Je bestelt ‘m hier.

 

Lekker veel comfort

leukste-driewielers-kind

De Qplay Comfort driewieler ziet er niet alleen als een buggy uit, hij heeft ook bijna net zoveel handige accessoires. Zo zit je kind goed vast met veiligheidsriemen, beschermt de zonnekap tegen de felle zon, krijg je er een handig tasje bij én er zit een mandje voor- en achterop.
Volop comfort dus, zoals de naam al zegt. Je kind moet alleen nog even trappen.

Hier koop je deze driewieler.

 

Stoer

leukste-driewielers-kind

Deze stoere, gele driewieler groeit met je kind mee. Je kunt ‘m namelijk op vier manieren gebruiken: zonder pedalen, als fijne driewieler, als loopfiets of echt fietsje.

Je bestelt ‘m hier.

 

 

Lees ook: 5x kindvriendelijke fietsroutes >