In samenwerking met Kek Mama

Tips voor de eerste kledingsetjes van je baby

17.05.2022 14:15

Het allereerste kledingsetje voor een baby kies je natuurlijk met zorg uit. En dat valt niet mee. Want zeg nou zelf, al die mini-pakjes zijn toch gewoon te schattig. Dit zijn onze kledingtips voor de eerste weken met je newborn.

Zacht en comfortabel

Het blijft een bijzonder moment: het uitzoeken van de eerste kledingsetjes voor je baby. Kun je je al voorstellen dat je baby net na de bevalling in een schattige outfit bij je ligt? En natuurlijk wil je de kast ook vullen met wat setjes voor de eerste weken. De Noppies Baby Essentials collectie is speciaal ontworpen voor je newborn. Heerlijk zacht en comfortabel, precies wat je fijn vindt voor je kleintje.

Duurzaam en doorgeven

Alles in de collectie is gemaakt van duurzame materialen. Van handige overslagshirtjes (geloof ons: daar kun je er nooit genoeg van hebben) tot heerlijke boxpakjes, broekjes, shirts en sokjes die níet afzakken. Wij raden aan om 2 setjes in maat 50 te kopen en 6 setjes in maat 56. De kleding blijft mooi, ook na tig keer wassen. Heel fijn, want zo geef je de mooie setjes door aan een vriendin, zus of iemand anders die een baby verwacht.

Handig en veilig

Bij het ontwerpen van de Noppies collecties wordt rekening gehouden met de kleine, beweeglijke armpjes. Door de handige knoopjes in de hals van de new born-shirtjes, trek jij die je baby gemakkelijk aan. Labels en koordjes worden extra goed gestikt en vastgezet, zodat die veilig zijn voor de grijpgrage handjes van een je kind. Handig: dankzij de mooie basic kleuren en de fijne prints matchen de Noppies newborn items altijd met de nieuwe collecties van het seizoen. Je kunt blijven combineren. Fijn voor de afwisseling of als je twee dezelfde setjes hebt gekregen als kraamcadeau.

Tip! 

Vanaf 17 mei heeft Noppies een fijne sale op geselecteerde items uit de Baby Essentials collectie.