Kinderen met deze sterrenbeelden hebben de meeste vriendjes

25.06.2024 16:01
sterrenbeelden vriendjes Bron: Pexels

Er zijn altijd van die kinderen die een magische aantrekkingskracht hebben. Waar ze ook komen, ze worden omringd door vriendjes. Of het nu op het schoolplein is, bij de sportclub of tijdens een kinderfeestje – deze kids zijn altijd het stralende middelpunt. Toeval? Misschien. Maar als we de sterren moeten geloven, hebben sommige sterrenbeelden een streepje voor als het gaat om sociale vaardigheden.

Hier zijn de sterrenbeelden waarvan de kinderen de meeste vriendjes hebben.

Sterrenbeelden met de meeste vriendjes

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Zeg je Leeuw, dan zeg je koning van het schoolplein. Deze kinderen zijn geboren leiders en stralen een natuurlijke charme uit waar anderen als een mot naar een lamp op afkomen. Met hun grote persoonlijkheid en tomeloze energie kunnen ze van elke dag een feestje maken. En ja, ze houden ervan om in het middelpunt van de aandacht te staan, maar wie kan dat ze kwalijk nemen als ze iedereen weten te entertainen?

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als je kind een Tweeling is, heb je waarschijnlijk al ontdekt dat stilzitten niet hun sterkste kant is. Deze kids zijn net kleine sociale vlindertjes, altijd op zoek naar nieuwe vriendjes en avonturen. Ze hebben een vlotte babbel en een nieuwsgierigheid die anderen inspireert. Ze kunnen met iedereen overweg en zijn meester in het voeren van gezellige gesprekken. Voor je het weet, hebben ze weer een nieuw vriendje gemaakt.

Lees ook: Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het creatiefst

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn de diplomaten van de sterrenbeelden. Deze kinderen hebben een natuurlijke aanleg voor harmonie en evenwicht. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en kunnen goed luisteren. Geen wonder dat iedereen graag bij ze in de buurt is. Ze zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en weten altijd een compromis te vinden. Ideaal voor het smeden van hechte vriendschappen dus.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Avontuur is hun tweede naam. Boogschutters zijn altijd in voor iets nieuws en spannends. Deze kinderen hebben een aanstekelijke levenslust die anderen moeilijk kunnen weerstaan. Ze zijn open, eerlijk en hebben een geweldige humor. Altijd klaar voor een nieuw avontuur of spelletje, en altijd omringd door vriendjes die net zo graag mee willen doen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Creatief en uniek, dat zijn Watermannen in een notendop. Deze kinderen denken buiten de gebaande paden en hebben vaak de meest originele ideeën. Ze zijn onafhankelijk en weten precies wie ze zijn, wat ze soms een beetje excentriek maakt. Maar dat maakt ze juist zo interessant! Andere kinderen zijn dol op hun creativiteit en hun vermogen om altijd iets leuks te verzinnen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.