Naar deze vloggers kijkt jouw kind het liefst

07.04.2019 20:50
enzo-knol-is-een-van-de-populairste-vloggers-voor-kinderen

Van Enzo Knol tot Dylan Haegens: vloggers zijn de nieuwe popsterren. Dus wil jij als ‘oudje’ weten waar je kind naar kijkt op YouTube? Wij hebben de populairste op een rij gezet.

Stuk TV

Door Giel, Thomas en Stefan worden de meest belachelijke opdrachten uitgevoerd. En het leuke: kijkers bepalen op www.stuk.tv zélf welke.

 

Dylan Haegens

Dylan Haegens is een Nederlandse videomaker, filmmaker én acteur op YouTube. Samen met zijn team (dat heeft-ie ook wel nodig met dik 1,5 miljoen volgers) maakt hij voornamelijk comedy sketches, maar op dit moment is ook zijn serie ‘TOP 10' populair. Hierin laat hij op grappige wijze een top 10-lijstje zien.

 

Smikkelkaas

Op dit kanaal worden elke woensdag en zaterdag parodieën op bijvoorbeeld liedjes en reclames geüpload – vooral populair bij de wat oudere kinderen.

 

Onnedi

Hilarisch: de rubriek Leuk of Meuk. Hierin test Dionne (zoals Onnedi eigenlijk heet) nieuw speelgoed – overigens ook handig voor ouders ;).

 

Enzo Knol

Met meer dan 2 miljoen volgers kan het bijna niet anders dan dat je deze naam een keer hebt horen vallen thuis. Elke dag om 16:00 uur post hij een vlog die over van alles kan gaan: van het rijden in zijn droomauto (Ferrari) tot een flauwe 1 aprilgrap. Ook neemt-ie z'n kijkers via z'n video's mee op vakantie of een blind date.

 

Gio Latooy

Ook Gio is met 1,1 miljoen volgers extreem populair. Hij werd bekend door het maken van gamevideo's op zijn kanaal GamePlayWordXL, maar nu zijn vooral de video's over zijn dagelijkse leven populair. Overigens heeft de hele familie Latooy een YouTube-account.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >