meisje-google-reactie

De Britse Chloe Bridgewater is pas 7 jaar, maar weet nu al precies wat ze wil: een baan bij Google. Ze stuurde het bedrijf onlangs een sollicitatiebrief en kreeg tot haar grote verbazing een reactie van de hoogste baas.

'Beste Google-baas. Mijn naam is Chloe en als ik later groot ben wil ik graag een baan bij Google. Ik wil ook graag werken in een chocoladefabriek en zwemmen tijdens de Olympische Spelen', schrijft het ambitieuze meisje.
 

Zitzakken en kartwagentjes

Ze weet precies wat haar sterke kanten zijn en draait daar in de brief dan ook niet omheen: 'Mijn leraren hebben tegen papa en mama gezegd dat ik het heel goed doe op school en dat ik al goed kan spellen, lezen en sommen maken.' En waarom ze graag bij Google wil werken? Daar is ze heel duidelijk in: 'Mijn vader zei dat ik bij Google in zitzakken mag zitten, van de glijbaan mag gaan en in kartwagentjes mag rijden.'


 

Dromen volgen

Sundar Pichai, de CEO van Google was direct verkocht toen hij de brief onder ogen kreeg (en dat terwijl het pas haar tweede brief ooit was: 'Mijn eerste stuurde ik naar de kerstman'). Een paar dagen later stuurde Pichai een briljante reactie: 'Ik kijk uit naar je sollicitatiebrief zodra je klaar bent met school. Ik denk dat als je hard blijft werken en je dromen blijft volgen, dat je alles kunt bereiken waar je je zinnen op zet.'


De vader van Chloe plaatste de reactie van Pichai op social media en het bericht werd duizenden keren geliket. En dat snappen we.

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >