Lekker naar buiten: dit is het leukste speelgoed voor peuters

28.06.2020 09:12
leukste speelgoed peuters buiten Beeld: Shutterstock

Hartstikke leuk, een Lego-kasteel bouwen of knutselen met strijkkralen. Maar als de zon schijnt is op straat of in de tuin spelen nóg fijner. Dit is het leukste buitenspeelgoed voor peuters.
 

Tuingereedschap

Een kruiwagen, schep, hark en een stel handschoenen: met deze set kan je kind een handje helpen in de tuin. Wedden dat hij later groene vingers krijgt?

Je koopt de set hier.

 

Zand- en watertafel

Pak je tuinslang of vul een emmer met water en giet ‘m leeg boven deze watertafel: pret gegarandeerd. De tafel heeft een dubbel waterrad en er zitten schepjes en harkjes bij, zodat er van zand van alles gemaakt kan worden.

Je koopt de zand- en watertafel hier.

Driewieler

Kijk ‘m gaan: je kind racet de straat door met deze gave driewieler. In het mandje achterop kan hij z’n spulletjes kwijt.

Je kunt ‘m hier kopen.

 

Lees ook:
9x leuke én leerzame online spelletjes voor peuters >

 

Poppenwagen

Is leuk voor binnenshuis, maar de baby (en jouw peuter) moeten natuurlijk ook even een frisse neus halen. Snel een blokje door de wijk dus, of heen en weer naar de supermarkt.

Je koopt de poppenwagen hier.

Brandweerset

Waar is het vuur? Met deze brandweerslang en blusser voelt je kind zich even Brandweerman Sam. Ondertussen zoek jij dekking.

Je bestelt ‘m hier.

 

Bowlingspel

Op deze bowlingkegels staan getallen, dus je kind leert met het spel te tellen. En omdat de kegels lekker zacht zijn, vormen ze geen gevaar. Wie gooit er het eerst een strike?

Je bestelt het spel hier.

 

Stoepkrijt

Wil je niet al te duur uit zijn, dan is stoepkrijt een cadeautje met een fijn prijsje. En die gekleurde stokjes geven altijd uren plezier.

Je koopt stoepkrijt hier.

 

 

Nog meer tips voor buiten?
Volg ons op Facebook en Instagram >