Hup, in je winkelmand: déze kinderspullen scoor je nu met flinke korting

30.03.2022 08:00
kinderkamer trends 2022

Het ouderschap is al duur zat, dus elke financiële meevaller is mooi meegenomen. Babyuitzetlijstjes aan het afvinken? Vergeet deze kinderspullen niet, want die scoor je nu met een flinke korting.

We zetten een paar fijne deals van de Prénatal Mama Mazzeldagen op een rij.

Co-sleepers

Een lekker lichte co-sleeper die je op maar liefst zes manieren kunt aanpassen in hoogte. Ook zitten er remmen op twee wieltjes en bevat de co-sleeper anti-slip voetjes.

 

 

Scoor ze nu met 15% korting

Badjes

Babybad: check. Badstandaard: check. Thermometer: check. Met deze complete 8-delige badset heb je alles in huis om lekker te badderen. Nouja, je pasgeboren baby dan.

 

Je shopt ze nu met 20% korting

 

Lees ook: Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig >

Babyflesjes

Kersverse ouders opgelet: babyflesjes zijn onmisbaar! Bestel ze nu met flessenborstel om ze makkelijk en goed schoon te maken. Ben je meteen klaar.

Bestel nu met 20% voordeel

Stokke Tripp Trapp

Wie kent ‘m niet: de razend populaire Stokke Tripp Trapp-kinderstoel. Logisch, want door het unieke ontwerp kun je de stoel makkelijk aanschuiven. Met de Newborn- of Babyset is-ie ook geschikt voor de allerkleinsten.

 

 

Koop nu met 10% korting

Ledikant

Na de co-sleeper door in het eigen bedje! Ga je voor een simpele versie ledikant waar je misschien wel een mooie klamboe overheen hangt? Of houd je meer van een een speels effect en kies je voor een ledikant met een dakje?

 

 

Scoor ze nu met 10% korting

Ben je zwanger, maar krijg je het Spaans benauwd van al die babyuitzetlijstjes? De gratis Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu helpt je op weg. Vol met tijdschriften, producten en kortingen van o.a. Pampers, Center Parcs, Bol.com en Albert Heijn. Bestel ‘m hier.