Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het avontuurlijkst (op vakantie)

01.07.2024 14:54

De zomervakantie komt eraan en hoe jouw plannen er ook uitzien, als jouw kind een van deze sterrenbeelden heeft, staat je gegarandeerd een avontuur te wachten.

Ram

Heb je een Rammetje? Dan kun je je voorbereiden op een vakantie vol avontuur en actie! Rammen zijn altijd in de startblokken met hun “Waarom wachten?”-mentaliteit en hebben een neus voor de volgende grote uitdaging. Of het nu gaat om het beklimmen van bergen, het verkennen van grotten of het testen van hun grenzen met een nieuwe sport, deze kleine avonturiers zijn niet te stoppen.

Boogschutter

Boogschutters zijn altijd op zoek naar de volgende grote ervaring. Saai? Dat woord staat niet in hun woordenboek. Verwacht lange wandelingen naar geheime plekjes, het inchecken bij de coolste hotels en misschien zelfs een spontane roadtrip naar onbekende bestemmingen. Met een Boogschutter aan je zijde, voelt elke vakantie aan als een aflevering van Expeditie Robinson.

Waterman

Watermannen zijn de uitvinders van het sterrenbeeld. Ze houden van alles wat uniek en onverwacht is. Dus, als je een Waterman-kind hebt, kun je je voor bereiden op vakanties die allesbehalve gemiddeld zijn. Denk aan een avontuurlijke nachtwandeling, een workshop voor het maken van kunst met recyclagemateriaal, of misschien een onverwachte duik in de lokale cultuur. Met een Waterman wordt elke vakantie een experiment.

Tweelingen

Tweelingen staan bekend om hun onafgebroken energie en nieuwsgierigheid. Hun vakantie is een aaneenschakeling van activiteiten, met altijd iets nieuws om te ontdekken. Verwacht een rit in het pretpark, een stadsspeurtocht en een nieuwe sport om uit te proberen. Met Tweelingen is elke dag een nieuwe uitdaging, en je zult nooit weten wat er als volgende op het programma staat.

Leeuw

Leeuwen zijn niet zomaar op vakantie, ze willen dat elke dag voelt als een groot avontuur met hun eigen persoonlijke show. Denk aan spannende safari’s met een leeuwenkoning-in-de-dop, zwemmen in luxe zwembaden met glitter en glamour, en diner onder de sterren met een gouden vork en lepel. Deze welpjes vinden het heerlijk om de ster van de vakantie te zijn en zorgen ervoor dat elke dag een feest is.

Lees ook:
Kinderen met deze sterrenbeelden hebben de meeste vriendjes
Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het grappigst
Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het creatiefst

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.