Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het grappigst

30.06.2024 10:17
sterrenbeelden grappigst Bron: Pexels

Heb jij een lolbroek in huis? Een echte clown die iedereen altijd aan het lachen maakt? Een kind dat altijd vrolijk uit bed stapt en met een grote glimlach door het leven gaat? Dan heb je vast een kind met een van de volgende sterrenbeelden, want die zijn namelijk het grappigst.

Wij zetten de sterrenbeelden op een rij die bekend staan om hun gevoel voor humor.

De grappigste kinderen hebben deze sterrenbeelden

Een aangeboren talent voor humor en gegarandeerd de slappe lach als je een kind hebt met de volgende sterrenbeelden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn ware entertainers. Kinderen met dit sterrenbeeld staan bekend om hun vlotte kletspraatjes en scherpe geest. Tweelingen-kinderen hebben een groot gevoel voor taal en zijn dan ook gek op woordgrappen. Daar komt ook nog eens bij dat ze snel en bijdehand zijn, maar altijd op een grappige manier. Een kind met dit sterrenbeeld maakt anderen graag aan het lachen en vindt zichzelf vaak ook het grappigst.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn geboren podiumbeesten. Kinderen met dit sterrenbeeld houden ervan om in de schijnwerpers te staan en mensen te vermaken. Leeuw-kinderen hebben volop zelfvertrouwen en met hun charmes toveren ze lach op ieders gezicht. Bovendien hebben deze kids een groot hart en hun humor is dan ook liefdevol. Gekke stemmetjes zetten kinderen met dit sterrenbeeld het allerliefst op en dat zorgt voor de grappigste momenten.

Lees ook: Moeders met deze sterrenbeelden zijn een beetje lui

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal-kinderen staan bekend om hun charmes en sociale vaardigheden. Deze kinderen hebben een verfijnd gevoel voor humor dat veel mensen aanspreekt. Ze houden ervan om anderen te laten lachen. Weegschalen hebben vaak een scherp oog voor de grappige details in het dagelijks leven en zien hier de humor van in. Soms zijn ze zelfs een tikkeltje sarcastisch.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn geboren met een geweldig gevoel voor humor. Kinderen met dit sterrenbeeld, hebben een aanstekelijke lach en houden van dagen vol plezier. Boogschutter-kinderen zijn spontaan, wat kan zorgen voor onverwachte momenten waarop je in lachen moet uitbarsten om ze. Ook houden deze kinderen ervan om te praten. Kids met het sterrenbeeld Boogschutters zijn het grappigst als ze tientallen moppen aan je voordragen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen kijken op hun eigen manier naar de wereld en hebben dan ook een eigenzinnige humor. Kinderen met dit sterrenbeeld zijn vaak heel creatief in het bedenken van de grappigste ideeën en situaties. Hun humor kan soms een beetje apart zijn, maar juist daarom hilarisch. Watermannen houden van woordgrappen en kunnen vaak met één opmerking een hele kamer aan het lachen maken. Waterman-kids denken graag anders en dat zorgt voor de leukste momenten.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben een bijzonder gevoel voor humor, samen met een grote fantasie. Deze kinderen kunnen de meest bijzondere verhalen verzinnen die iedereen aan het lachen maken. Kinderen met het sterrenbeeld Vissen hebben een zachte en vriendelijke humor. Ze kunnen andere mensen goed opvrolijken en voelen aan wat anderen wel en niet grappig vinden.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.