Justin Timberlake onthult naam van tweede kindje

18.01.2021 12:02
justin_timberlake

Justin Timberlake (39) en zijn vrouw Jessica Biel (35) verwelkomden afgelopen zomer hun tweede kindje, nadat ze in 2015 hun eerste zoon Silas kregen. Door de lockdown kon het stel in alle rust genieten van de eerste babymaanden en deelden ze geen info met de pers.

Tot nu, want in een interview met Ellen DeGeneres laat Justin eindelijk weten hoe hun zoontje heet.

 

Phineas

“We zijn ontzettend dankbaar dat dit prachtige jongetje in ons leven gekomen is en ik zal je zijn naam vertellen. Hij heet Phineas en hij is simpelweg fantastisch. Ellen, je was een van de eerste personen die we vertelden over de zwangerschap, naast onze directe familie. Phineas is zó lief, ook al slaapt niemand hier in huis meer. Maar dat geeft niet. We zijn dolgelukkig en heel erg dankbaar,” aldus Justin.

 

Lees ook
Déze BN’ers verwachten een baby in 2021 >

 

Jongetje of meisje

Het was Justins voormalige *NSYNC maatje Lance Bass die in september bekend maakte dat Justin en Jessica een baby hadden gekregen. Hoewel dat toen nog niet direct werd bevestigd door zowel Justin als Jessica, zei Lance destijds ‘dat het echt zo was’. Maar voegde daar toen direct aan toe dat hij absoluut niet kon zeggen of het een jongetje of meisje was geworden. “Als ik dat doe, dan vermoordt Justin me. We hebben het daarover in onze groepsapp, maar die informatie is niet voor anderen bestemd.”

 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >