Jonge liefde: ‘De tekeningen en liefdesbrieven gaan over en weer’

22.03.2023 06:40
jonge liefde Beeld: Getty Images

Duizenden liefdesbrieven, honderd tekeningen en wanneer ze groot zijn gaan ze trouwen. Deze kinderen hebben het al helemaal uitgedokterd in de liefde.

Danica (35) is getrouwd met Gijs (35) en moeder van Mihailo (14), Mattias (8) en Maksim (5).

“Onze twee jongste zoons Mattias en Maksim zijn allebei al een tijdje onder de pannen. Mattias is er alleen niet zo spraakzaam over, maar Maksim wel. Hij kent zijn vriendinnetje Roos (5) al een jaar en vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst op school zagen, was het raak.

Nu noemt hij haar regelmatig zijn vrouw en zij hem haar man. De tekeningen en liefdesbrieven gaan over en weer en ze kopen ook weleens cadeautjes voor elkaar. Als ze achttien zijn gaan ze trouwen, rijden ze in een Renault (daar reden we zelf een tijdje in) en krijgen ze drie kinderen. Dit hebben ze allemaal met z’n tweeën verzonnen. Te grappig, vinden wij. Laat hem maar lekker fantaseren, zeg ik altijd. Of mijn oudste Mihailo al verkering heeft, durf ik trouwens niet te zeggen. Hij is een tiener hè, die praten amper.”

Lees ook – Puppy love: ‘Dat onze kinderen later gaan trouwen staat al heel lang vast’ >

Roodharige toekomst

Lydia (36) is getrouwd met Gerrit (45) en moeder van Janne-Gre (14), Frans (12), Eshley (9) en Jade (3).

“Mijn dochter Eshley zit in groep 5 en heeft al vier jaar verkering met Willian, een jongen uit haar klas. Elk jaar maken ze er met Valentijnsdag en hun verjaardagen een groot feest van. Dan gaan ze samen (onder het toeziend oog van mij en de moeder van Willian) uit eten en verwennen ze elkaar met cadeautjes. Heel erg schattig, het is zo onschuldig allemaal.

Dat Eshley haar hele toekomst met Willian al heeft uitgestippeld vind ik alleen maar grappig. Omdat ze zelf rood haar heeft, wil ze later graag roodharige kinderen. Helaas heeft Willian bruin haar, maar gelukkig bedacht ze daar laatst een oplossing voor. Zo zei ze: ‘Willians zusje heeft ook rood haar, dus dat komt vast goed. Geen zorgen!’”

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.