Is je kind gek op poppen? Dit zijn de leukste poppenspullen

20.12.2020 12:02
leukste poppenspullen kind Beeld: Getty Images

Een portie liefde geven is natuurlijk het allerbelangrijkst, maar je kind moet zijn pop ook netjes verzorgen. Deze poppenspullen helpen ‘m daar een handje bij.

Groot, klein, licht, donker: poppen bestaan in allerlei soorten en maten. De één kan woordjes zeggen, de ander huilt echte tranen als-ie verdrietig is. Kinderen kunnen met een pop hun fantasie werkelijkheid laten worden en hij helpt ze bij het uiten van hun emoties.
En praktisch gezien is het ook nuttig speelgoed: de pop moet wat lekkers eten, een luchtje scheppen en zo nu en dan een schone luier is ook wel zo prettig. 

Zoek je nog een leuk cadeau voor je zorgzame poppenmoeder- of vader? Wij zetten een aantal leuke poppenaccessoires voor je op een rij:
 

Poppenwagen

Waar je kind ook heengaat, de pop kan met deze wagen overal mee naar toe. Er zit een uitneembare draagzak bij, hij is gemakkelijk in te vouwen en onderin zit een mandje voor spullen – net een kinderwagen.

Hier koop je ‘m.

 

Fietsstoeltje

Handig voor de langere afstanden: het stoeltje bevestig je gemakkelijk met twee haakjes aan het stuur van je kind z’n fiets.

Hier bestel je ‘m.

 

Bed

Je kind zou er zó naast willen gaan liggen, zodra hij dit poppenbedje van Done by Deer ziet. Er wordt een zacht matrasje bijgeleverd.

Koop het bedje hier.
 

Lees ook:
7x de leukste poppen >

 

Eetstoel

Niet gek opkijken als je kind vraagt om even op te schuiven aan tafel, want deze eetstoel moet natuurlijk een vast plekje krijgen bij de avondmaaltijd.

Hier koop je ‘m.

 

Regenpak

Geen zorgen om natte voeten, want met dit schattige regenpak blijft de pop volledig droog. Moet alleen jij je kind nog even goed aankleden.

Bestel het setje hier.

 

Slaapzak

Op bezoek bij opa en oma? Dan doet de pop een dutje in deze slaapzak. Ook krijg je bij de set een drager en luiertas met verschoningsmatje.

Hier koop je de set.

 

Bad

Heeft je kind een pop van BABY Born? Haal de Zwitsal dan maar vast tevoorschijn, want in dit badje wordt de pop weer helemaal schoon.

Bestel het badje hier.

 

 

Blijf op de hoogte van nog meer leuk speelgoed: volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >