7x de leukste poppen

12.11.2020 15:12
leukste poppen kind Beeld: Shutterstock

Poppen zijn geweldig voor de fantasiewereld van je kind, maar ze helpen ‘m bijvoorbeeld ook om zijn gevoelens te uiten. Zoek je nog een leuke pop als cadeau? Check dit leuke lijstje.

Bayer

Een weerspiegeling van je mini-me: hij kan lachen, huilen én ‘papa’ en ‘mama’ zeggen. Ideaal als je dreumes op het punt staat z’n eerste woordjes te oefenen.

Van 1 tot 6 jaar

Verkrijgbaar in drie kleuren, hier koop je ‘m

 

Baby Born

De pop der poppen, kunnen we wel zeggen. Deze Baby Born is nog veel zachter dan haar voorganger en dus perfect om mee te knuffelen. Ze huilt bovendien echte tranen als ze verdrietig is én doet een plas als haar buik wordt ingedrukt. Ook fijn: alle functies werken zonder batterijen.

Van 3 tot 9 jaar

Je koopt de pop hier.

 

Monchhichi

Herken je ‘m nog, deze klassieker? Het aapje is lekker groot en heerlijk zacht.

Vanaf 3 jaar

Bestel de pop hier.
 

Lees ook:
Fotoserie: 10x jongens met een pop >

 

VTech

Spetteren maar: met Bobby heeft je kind het grootste plezier in bad. Met de douchekop kan hij gewassen worden. Is-ie schoon? Dan kleed je ‘m aan met het broekje en de badjas. 

Van 1 tot 8 jaar

Bestel de pop hier.

 

Harry Potter

Klaar om naar Zweinstein te gaan? Met deze kleine Harry Potter, inclusief toverstok, kan je kind alle scènes uit de films naspelen.

Van 6 tot 10 jaar

Koop ‘m hier.

 

Hema

Een lieve, kleine babypop die je kind gemakkelijk aan en uit kan kleden dankzij de klittenbandsluiting op de achterkant. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Vanaf 1,5 jaar

Hier koop je de pop.

 

SCF Toys

Stralende ogen en prachtige wimpers: Lukas ziet er bijna uit als een echte baby. Inclusief slabbetje, mutsje en warm dekentje.

Vanaf 2 jaar

Bestel ‘m hier.

 

Nog meer leuk speelgoed voor je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >