In samenwerking met Kek Mama

Hiermee zijn je kinderen ook tijdens deze hitte gegarandeerd uren zoet

06.07.2018 08:55
zingen microfoon vtech

Jullie zijn terug van een heerlijke vakantie onder de zon. Thuis is er geen zwembad, strand of animatieteam, maar da’s ook nergens voor nodig. Hiermee vermaken jouw kinderen zich thuis opperbest.

De zon schijnt, jullie zijn lekker thuis en hebben alle tijd van de wereld. Hoogste tijd voor een openluchtconcert! Niets zo leuk als live optreden, en dat geldt zeker voor kinderen die dolgraag in de spotlights staan en er stiekem van dromen om de nieuwe Justin Bieber of Ariana Grande te worden. Met de Kidi Superstar Move van VTech kunnen kleine zangtalentjes hun stembanden laten horen – en hoe! En zit er soms een regenachtige dag in jullie vakantie – immers: niets zo grillig als de Hollandse zomers –  dan is het heerlijk binnen spelen met deze multifunctionle microfoon.

 

 

Geheim wapen

Schijn bedriegt, dus laat je niet foppen. De Kidi Superstar Move ziet eruit als een doodgewone microfoon, maar heeft tal van geheime wapens. Er zitten acht verschillende functies op, dus jouw ster in spé kan non-stop oefenen, experimenteren en nóg beter worden.  Er zijn kleurrijke lichteffecten om een toffe show neer te zetten, en kleine zangvogels kunnen meezingen met de vier ingebouwde nummers. Ook zijn er grappige effecten waarmee ze hun stem kunnen vervormen. Strebertjes die écht beter willen worden, kunnen via spelletjes hun uitspraak oefenen of hun ritmegevoel perfectioneren.

 

Eindeloos speelplezier

Maar vergeet vooral het paradepaardje van de Kidi Superstar Move niet: met de ‘Muziek Magie’ functie kun je in één knop de stem van de oorspronkelijke zanger(es) zachter maken of zelfs helemaal laten verdwijnen. Favoriete liedjes worden hiermee omgezet in een karaokeversie, met jouw kind als beste vertolker. Het is duidelijk: deze microfoon zorgt voor eindeloos veel speelplezier tijdens de vakantie. Is er weer een heerlijke, zwoele zomeravond voorspeld? Dan kan er een mini-concert gegeven worden in de achtertuin – inclusief handtekeningen uitdelen na afloop.

 

De advies verkoopprijs van VTech Kidi Superstar Move is € 29,95, zie voor meer info Vtechnl.com

 

Winnen?

Hoera, Kek Mama mag 3x de Kidi Superstar Move weggeven! Winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans.