zingen microfoon vtech

Jullie zijn terug van een heerlijke vakantie onder de zon. Thuis is er geen zwembad, strand of animatieteam, maar da’s ook nergens voor nodig. Hiermee vermaken jouw kinderen zich thuis opperbest.

De zon schijnt, jullie zijn lekker thuis en hebben alle tijd van de wereld. Hoogste tijd voor een openluchtconcert! Niets zo leuk als live optreden, en dat geldt zeker voor kinderen die dolgraag in de spotlights staan en er stiekem van dromen om de nieuwe Justin Bieber of Ariana Grande te worden. Met de Kidi Superstar Move van VTech kunnen kleine zangtalentjes hun stembanden laten horen – en hoe! En zit er soms een regenachtige dag in jullie vakantie - immers: niets zo grillig als de Hollandse zomers -  dan is het heerlijk binnen spelen met deze multifunctionle microfoon.

More content below the advertising

 

Vtech kidi super star move

 

Geheim wapen

Schijn bedriegt, dus laat je niet foppen. De Kidi Superstar Move ziet eruit als een doodgewone microfoon, maar heeft tal van geheime wapens. Er zitten acht verschillende functies op, dus jouw ster in spé kan non-stop oefenen, experimenteren en nóg beter worden.  Er zijn kleurrijke lichteffecten om een toffe show neer te zetten, en kleine zangvogels kunnen meezingen met de vier ingebouwde nummers. Ook zijn er grappige effecten waarmee ze hun stem kunnen vervormen. Strebertjes die écht beter willen worden, kunnen via spelletjes hun uitspraak oefenen of hun ritmegevoel perfectioneren.

 

Eindeloos speelplezier

Maar vergeet vooral het paradepaardje van de Kidi Superstar Move niet: met de ‘Muziek Magie’ functie kun je in één knop de stem van de oorspronkelijke zanger(es) zachter maken of zelfs helemaal laten verdwijnen. Favoriete liedjes worden hiermee omgezet in een karaokeversie, met jouw kind als beste vertolker. Het is duidelijk: deze microfoon zorgt voor eindeloos veel speelplezier tijdens de vakantie. Is er weer een heerlijke, zwoele zomeravond voorspeld? Dan kan er een mini-concert gegeven worden in de achtertuin - inclusief handtekeningen uitdelen na afloop.

 

De advies verkoopprijs van VTech Kidi Superstar Move is € 29,95, zie voor meer info Vtechnl.com

 

Winnen?

Hoera, Kek Mama mag 3x de Kidi Superstar Move weggeven! Winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans.

 

 

 
voordelen-tweede-kind

Je staat dan misschien zo nu en dan 'in de schaduw' van je oudere broer of zus en krijgt vaker afdankertjes, maar er zitten ook een heleboel voordelen aan het tweede kind zijn. Blogger Rochaun Meadows-Fernandez somt ze op.

1. Je leert van ervaringen

"En dus niet op de harde manier - die zes maanden durende straf van je oudere broer of zus, daar zit je immers zelf écht niet op te wachten. Natuurlijk krijg je ook je rebelse fase, maar het motiveert je wel om innovatief te zijn (en om nieuwe manieren te vinden om de regels alsnog te overtreden)."

More content below the advertising

 

2. Je wordt altijd beschermd

"Op school voel je je onaantastbaar, want je hoeft maar één woord te zeggen of je oudere broer of zus komt in actie."3. Je kunt hun spullen gebruiken

"Boeiend als die outfit van je zus van vorig seizoen is, voor jou is-ie nieuw. Daarbij weet iedereen dat je altijd de nieuwste muziek hebt en slechts een muur verwijderd bent van de beste gadgets."

 

Lees ook
Opvoedtip: zo ga je om met ruzies tussen broers/zussen >4. Je ouders zijn milder voor jou

"Hoewel je misschien wat creatiever moet zijn met het overtreden van de regels, zijn je ouders met 'de jongste' vaak stukken milder. Want de oudste overtreffen? Dat gaat je toch niet lukken."5. Jij bent nooit eindverantwoordelijk

"En vooral niet als er iets misgaat. Als jij en je broer of zus vechten, heb jij bijvoorbeeld veel minder kans om in de problemen te raken - zelfs als jij de eerste duw gaf."6. Je weet niet hoe het is om zonder een broer of zus te leven

"En dat is het allermooiste: je bent nooit alleen. Je hebt altijd iemand die op je let, iemand om mee te praten en iemand om steun bij te vinden."

Bron: Scary Mommy
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >
kindgebonden-budget

Door een fout bij de Belastingdienst zijn honderdduizenden ouders gedupeerd: zij kregen geen kindgebonden budget, terwijl ze er wel recht op hadden. Het goede nieuws is dat het kabinet het deels zal nabetalen.

Minder leuk voor hen, want dat gaat een tegenvaller opleveren tussen de 375 miljoen en 445 miljoen euro.

More content below the advertising

 

600 euro per jaar

Rest nog wel de vraag: hoe heeft het zover kunnen komen? Komt-ie: de toeslag werd stopgezet als ouders teveel verdienden, maar zou automatisch hervat moeten worden als er weer aan de voorwaarden van de toeslag werd voldaan. Dat is alleen niet gebeurd. Vóór 2015 liepen ouders daardoor elk jaar gemiddeld 600 euro mis. Vanaf 2015 is dat ongeveer 1000 euro. Volgens staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken) zijn sinds 2008 ongeveer 300.000 tot 400.000 gezinnen gedupeerd.

 

Lees ook
Het kindgebonden budget: hoe werkt het?

 

Het wordt onderzocht

Het kabinet zal de bedragen die vanaf 2013 te weinig zijn betaald alsnog uitkeren - gewoonlijk vervallen na vijf jaar bedragen waar mensen recht op hadden. Op dit moment wordt onderzocht hoe de terugbetaling moet worden geregeld en hoeveel tijd in beslag gaat nemen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >