zingen microfoon vtech

Jullie zijn terug van een heerlijke vakantie onder de zon. Thuis is er geen zwembad, strand of animatieteam, maar da’s ook nergens voor nodig. Hiermee vermaken jouw kinderen zich thuis opperbest.

De zon schijnt, jullie zijn lekker thuis en hebben alle tijd van de wereld. Hoogste tijd voor een openluchtconcert! Niets zo leuk als live optreden, en dat geldt zeker voor kinderen die dolgraag in de spotlights staan en er stiekem van dromen om de nieuwe Justin Bieber of Ariana Grande te worden. Met de Kidi Superstar Move van VTech kunnen kleine zangtalentjes hun stembanden laten horen – en hoe! En zit er soms een regenachtige dag in jullie vakantie - immers: niets zo grillig als de Hollandse zomers -  dan is het heerlijk binnen spelen met deze multifunctionle microfoon.

 

Vtech kidi super star move

 

Geheim wapen

Schijn bedriegt, dus laat je niet foppen. De Kidi Superstar Move ziet eruit als een doodgewone microfoon, maar heeft tal van geheime wapens. Er zitten acht verschillende functies op, dus jouw ster in spé kan non-stop oefenen, experimenteren en nóg beter worden.  Er zijn kleurrijke lichteffecten om een toffe show neer te zetten, en kleine zangvogels kunnen meezingen met de vier ingebouwde nummers. Ook zijn er grappige effecten waarmee ze hun stem kunnen vervormen. Strebertjes die écht beter willen worden, kunnen via spelletjes hun uitspraak oefenen of hun ritmegevoel perfectioneren.

 

Eindeloos speelplezier

Maar vergeet vooral het paradepaardje van de Kidi Superstar Move niet: met de ‘Muziek Magie’ functie kun je in één knop de stem van de oorspronkelijke zanger(es) zachter maken of zelfs helemaal laten verdwijnen. Favoriete liedjes worden hiermee omgezet in een karaokeversie, met jouw kind als beste vertolker. Het is duidelijk: deze microfoon zorgt voor eindeloos veel speelplezier tijdens de vakantie. Is er weer een heerlijke, zwoele zomeravond voorspeld? Dan kan er een mini-concert gegeven worden in de achtertuin - inclusief handtekeningen uitdelen na afloop.

 

De advies verkoopprijs van VTech Kidi Superstar Move is € 29,95, zie voor meer info Vtechnl.com

 

Winnen?

Hoera, Kek Mama mag 3x de Kidi Superstar Move weggeven! Winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans.

 

 

 
kinderdagverblijven_worden_volgend_jaar_fors_duurder

De kosten voor de kinderopvang gaan flink omhoog: ouders dreigen volgend jaar honderden euro’s meer kwijt te zijn.

Dat blijkt uit cijfers van de brancheorganisatie Kinderopvang.

 

Kwaliteit verbeteren

Om de kwaliteit in de kinderopvang te verbeteren, gaan vanaf 1 januari strengere eisen in voor de opvang van baby's: pedagogisch medewerkers mogen niet langer voor vier nuljarigen tegelijk zorgen, maar maximaal drie. Deze kosten worden doorberekend aan ouders en vooral kleine locaties voelen de veranderingen in de portemonnee.

 

Verhoging toeslagen

Via een verhoging van de kinderopvangtoeslag krijgen ouders wel een deel van die rekening terug, maar toch verwacht de brancheorganisatie dat de prijzen harder zullen stijgen dan de verhoging van de toeslagen. Als de berekeningen van de kinderdagverblijven bewaarheid worden, gaat een gezin met een laag inkomen, dat twee kinderen drie dagen naar de opvang stuurt, er minimaal 800 euro per jaar op achteruit. Voor eenzelfde gezin met een modaal inkomen stijgen de kosten met ruim 900 euro per jaar.

 

Niet pessimistisch

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SWZ) ziet aan eigen berekeningen dat de verhoging van de toeslagen die extra kosten wél dekt en gaat niet uit van zo'n hoge prijsstijging. Ook ouderorganisatie Boink wil nog niet pessimistisch zijn. "We denken dat het effect op de laagste inkomens het grootst is. Dat is ongunstig, want die zijn al ondervertegenwoordigd in de kinderopvang. Maar we weten pas wat ouders gaan betalen als in het eerste kwartaal van 2019 de rekening krijgen."

Bron: AD.nl

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >
huiduitslag kinderen
Beeld: Pexels

Roodheid, bultjes, jeuk: daar wordt niemand blij van. Dit moet je weten als je kind last heeft van huiduitslag.

Hoe ziet huiduitslag eruit?

Huiduitslag herken je aan rode vlekken en bultjes over een groter gedeelte van de huid. Soms is het één rode plek en soms meerdere. Soms komt de uitslag slechts op één lichaamsdeel voor, maar in andere gevallen kan het hele lichaam er last van hebben. Huiduitslag kan samen gaan met klachten als pijn, jeuk of koorts. De uitslag trekt vaak vanzelf na een paar dagen weg, maar er kan ook iets ernstigers aan de hand zijn.

 

Lees ook
Zo verandert jouw huid tijdens de zwangerschap >

 

Wat is de oorzaak?

Huiduitslag bij kinderen kan verschillende oorzaken hebben. Zo is er de typische rode luieruitslag als je kind te lang natte billetjes heeft gehad of niet tegen een bepaald merk luier kan.  Ook kan er sprake zijn eczeem, iets wat vaak voorkomt onder kinderen. Deze droge, schilferige uitslag zie je veel in knieholtes, ellebogen en het gezicht. Een eczeemuitbraak kan te maken hebben met bepaalde voedingsstoffen. Het is altijd slim om een arts hiernaar te laten kijken. De huiduitslag kan ook met kinderziektes te maken hebben, zoals waterpokken, de vijfde of zesde ziekte of roodvonk.

 

Hoe te behandelen?

De behandeling van huiduitslag hangt uiteraard samen met de diagnose. In de meeste gevallen verdwijnt de huiduitslag vanzelf binnen een paar dagen. Tot die tijd kun je de huid hydrateren met een vettige, neutrale crème. Voor veel aandoeningen, zoals de waterpokken, zijn speciale crèmes bij de drogist te koop die meteen de jeukklachten te lijf gaan. Gaat de uitslag niet weg of vertrouw je het niet? Ga dan langs de huisarts.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >