Foutje, sorry: ‘Stond ‘ie daar tussen het publiek op de camping in z’n blote billen’

25.07.2022 17:03
bankrekening elke cent gaat naar camping Beeld: Shutterstock

Denk je op vakantie ook even slim te zijn, staat je kleine koter ineens naakt voor een groot publiek wild te plassen.

Chantal (40), moeder van Jaimy (20), Mike (17), Guus (10) en Jaxx (4):

“Voor het eerst in mijn leven stonden we op een camping, met de hele familie. Er was ook een fijn zwembad, met een groot grasveld. Wij hadden ons daar lekker geïnstalleerd, mijn nichtje van zes zwom, de baby kroop een beetje rond en de mama’s lagen in de zon.

Lees ook – Deze vakantiehuisjes vielen flink tegen: ‘We hebben amper geslapen’ >

Naaktloper

Omdat de wc-ruimtes best ver waren, dacht ik slim te zijn en de baby op het grasveld te verschonen. Ik trok zijn luier uit en hij kroop in zijn blote billen even van mij weg. Dat kon makkelijk. Voor mijn gevoel zaten er wel duizend mensen om me heen. Natuurlijk waren ze allemaal gericht op die snoezige naaktloper.

Ik draaide me om in mijn tas tussen de chips en snoep naar een luier te zoeken en hoorde ineens heel veel en heel hard gelach. Ik keek op om te zien wat er zo grappig was en zag toen mijn kleintje, die op zijn gemak op zijn hurken zat te plassen en poepen, midden tussen het publiek in. Heel beschamend.

“Ik zag ze kijken: hoe gaat ze dat opruimen?”

Al was het een baby, ik geneerde me dood, want alle ogen waren op ons gericht. Ik zag ze ook kijken: hoe gaat ze dat opruimen? Nou, ik heb zijn drollen heel ranzig, van de grond geschraapt met wel tachtig billendoekjes.

Wildplassen

Ik heb daarna nog drie zoons gekregen, maar we hebben altijd veilig vakantie gevierd in een hotel en extra opgelet bij het verschonen. Blijkbaar zit het wildplassen in de familie, want Jaxx van vier sast het liefst tegen een boom.”

Poedelnaakt

Lieke (27), moeder van Merel (2):

“Al drie dagen waren we de enigen op een campingveldje en genoten van onze privacy. Ik was al vroeg wakker en zat buiten met de baby. Mijn man dacht me te verrassen, rende springend de camper uit om al it’s a beautiful day-zingend een soort handstand te maken. Recht voor mijn voeten. Poedelnaakt. Dit tot grote schrik van het keurige echtpaar dat net die ochtend was gearriveerd en tegenover ons aan de koffie zat.”

Dit artikel staat in Kek Mama 08-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.