13x de leukste kindvriendelijke hotels in Nederland

16.07.2020 11:12
kindvriendelijke hotels Nederland

Een weekendje weg in eigen land en overnachten op een plek waar je kind zich geen moment verveelt? Boek dan een kamer in één van deze kindvriendelijke hotels.

Hotel Kruller – Otterlo

Ga je een weekend of midweek met het gezin naar de Veluwe, dan is Hotel Kruller een aanrader. Hier hebben ze ruime familiekamers met ligbad of dubbele regendouche en ’s avonds is er een speciaal kindermenu. Ook fijn: kinderen tot 4 jaar zijn gratis. In de buurt bezoek je het paddenstoelenbos, het Kröller Muller Museum en natuurlijk het prachtige natuurgebied.

Waar: Dorpsstraat 19, Otterlo
 

Kasteel Vaalsbroek – Limburg

Logeren in een echt kasteel? Dat laat je kind zich vast geen twee keer zeggen. Bij Kasteel Vaalsbroek heb je keuze uit kamers met een tussendeur en verschillende suites. Bij een overnachting met ontbijt betaal je voor kinderen t/m 11 jaar alleen voor het bijzetten van een eventueel extra (kind)bed. Handig: kom je met je baby, dan biedt het hotel een babyfoonservice.  

Waar: Vaalsbroek 1, Vaals

Leuk voor de kids, in vol ornaat door het kasteel rennen:

Lees ook
Voor als we weer op reis mogen: handige koffers voor volwassenen >

Hotel HUP – Mierlo

Met een zwembad, sauna, whirlpool en play area hoef je je hier niet te vervelen. In dit kindvriendelijke hotel vind je ook een minigolfbaan en een indoor golfsimulator. Slapen doe je in de Club Family Room, met aparte slaapkamer voor de kinderen, of de Club XXL met apart toilet en kitchenette. Leuke steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch vind je vlakbij.

Waar: Arkweg 3-17, Mierlo
 

Strandhotel Seeduyn – Vlieland

Ideaal voor gezinnen, want dit hotel (met familiesuite) ligt direct aan het strand. Te koud om buiten te zwemmen? Dan is er ook nog een binnenzwembad, speeltuin en een animatieteam. Jij kunt gebruik maken van de sauna en het Turks stoombad.

Waar: Badweg 3, Oost-Vlieland

Neem gelijk wat strandspeelgoed mee, kun jij lekker achterover zitten:

De Bonte Wever – Assen

Een subtropisch zwembad, indoor speeltuin, bowlingbaan, fietshuur en entertainment: of je nu een weekend of een week in De Bonte Wever verblijft, kinderen vermaken zich prima in dit kindvriendelijke hotel. Je kunt overnachten in een familiekamer en de prijs is altijd inclusief gebruik van het zwembad, fitness en de ijsbaan. Een arrangement boeken is ook mogelijk.

Waar: Stadsbroek 17, Assen

Drouwenerzand – Drouwen

Dit kindvriendelijke hotel ligt op steenworp afstand van attractiepark Drouwenerzand. Je vindt er een familiekamer met welkomstgeschenk en verrassing voor de kinderen, maar ook verschillende themakamers. Slaap bijvoorbeeld in een hunebed of wordt wakker tussen de bizons in de kamer Wild West. Bij binnenkomst vind je de gezelschapsruimte met flatscreen, wifi, zithoek en spelletjes. Ook staat er gratis en onbeperkt koffie, thee en siroop klaar. 

Waar: Gasselterstraat 7, Drouwen
 

Lees ook
12x de leukste kindvriendelijke restaurants in Nederland >

 

Holiday Inn – Leiden

Leiden wordt veel bezocht door gezinnen vanwege leuke (natuur)musea voor kinderen als Naturalis en Corpus. Als je er dan ook nog voor kiest om een nacht te blijven slapen, krijg je bij Holiday Inn toegang tot het overdekte zwembad, de sauna en vrolijke binnenspeeltuin én een verrassingsbox bij check-in. Een kidsproof hotel dus. 

Waar: Haagse Schouwweg 10, Leiden
 

Hotel NH – Waalwijk

Ideaal: NH Waalwijk ligt op steenworp afstand van de Efteling. Geen zin in een pretpark? Steden als Den Bosch of Tilburg liggen ook in de buurt. 

Waar:  Bevrijdingsweg 1, Sprang-Cappelle
 

Hotel De Zeeuwse Kust – Renesse

Dit hotel is op loopafstand van het strand en speciaal ingericht voor families en gezinnen. Je kunt met je hele gezin in één suite overnachten die ingericht is voor vier, vijf of zes personen. Heb je een grote familie? Geen probleem, de hotelkamers zijn te koppelen. Ook fijn: de babysuite voor twee personen heeft een aparte slaapkamer voor je baby met alle voorzieningen. Lees hier wat je trouwens allemaal kunt doen in Zeeland.

Waar: Helleweg 8, Noordwelle 
 

Hotel ’t Speulderbos – Garderen

Het bos verkennen, spelen op de speelkamer, het zwembad in duiken: bij Hotel ’t Speulderbos is een verblijf voor de kleintjes één groot avontuur. Bij de receptie mogen ze zelf inchecken en ze kunnen een speurtocht volgen door het hotel, plus een heus hoteldiploma halen. Oh, en ook heel fijn: kinderen tot 11 jaar zijn gratis.

Waar: Speulderbosweg 54, Garderen
 

Ontdek ook
Alle deals voor een weekendje weg >

 

Kaboom Hotel – Maastricht

Zoek je een fijn gezinshotel voor een weekendje Maastricht, dan zit je helemaal goed bij Kaboom. Zij hebben maar liefst negen familiekamers en je hebt zelfs vier-persoons stapelbedden. Oh, en het hotel ligt op loopafstand van de binnenstad: beter kan niet.

Waar: Stationsplein 1, Maastricht
 

Preston Palace – Almelo

Een kermis, subtropisch zwem- en saunaparadijs, midgetgolf, bowlingbaan en bioscoop: bij hotel Preston Palace vind je het allemaal. Bovendien is er een animatieteam dat de allerkleinsten bezig houdt.
Waar: Laan van Iserlohn 1, Almelo 
 

Boshotel Vlodrop – Roermond

Dit hotel ligt in een prachtige omgeving: middenin Nationaal Park De Meinweg, vlak onder Roermond. Voor kinderen is er een groot klimtoestel, een Xbox, lachspiegels, bouwblokken, binnenspeeltuinen en oh ja, ook nog een speciaal kinderzwembad. Kortom, ze komen hier helemaal niets te kort.

Waar: Boslaan 1, Vlodrop / Roermond

Bron: redactie Kek Mama

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >