tuin zwembad
Beeld: Shutterstock

Of je kind nou alleen of met het hele gezin gaat plonsen: een zwembad is de ideale manier om af te koelen. Zéker in deze bloedhitte. Dit zijn volgens ons de leukste baden voor in je tuin.

Familiebad

Een groot bad van meer dan 2,50 meter lang en 1,75 meter breed: perfect voor het hele gezin. Haal de drankjes en homemade waterijsjes maar vast tevoorschijn voor een heerlijke poolparty

Je koopt het familiebad hier.

leukste-zwembaden-voor-in-de-tuin

Article continues after the ad

 

Rond

Liever een ronde variant? Ga dan voor een ruim bad, met een diameter van bijvoorbeeld 3,6 meter – past iedereen met gemak in.

Je koopt een rond zwembad hier.

leukste-zwembaden-voor-in-de-tuin

 

8x Kek Mama voor 17,95

Lounge pool

Hoe fijn: een zwembad van ruim twee bij twee meter, met in elke hoek een zitje met ruggensteun. Oh, en er is zelfs plek voor je drankje in de rand. Laat het relaxen maar beginnen.

Deze heerlijke lounge pool koop je hier.

leukste-zwembaden-voor-in-de-tuin


Giraffe

Hij ziet er nogal eh… kleurrijk uit, maar reken maar dat je kind de grootste lol heeft met dit bad. De giraffe spuit namelijk water: pret gegarandeerd.

Je bestelt dit zwembad hier.

leukste-zwembaden-voor-in-de-tuin

 

Dinosaurus bad

Wil je het nog bonter maken, dan ga je voor een zwembad met alles erop en eraan: inclusief dinosaurus-thema, glijbaan en fontein. Zo waant je kind zich net in het zwemparadijs.

Het dino-bad bestel je hier.

leukste-zwembaden-voor-in-de-tuin

 

 

Lees ook: 5x leuke spelletjes voor in de tuin >