Dít zijn de leukste zwembaden voor in je tuin

12.05.2022 10:22
tuin zwembad Beeld: Shutterstock

Of je kind nou alleen of met het hele gezin gaat plonsen: een zwembad is de ideale manier om af te koelen. Zéker op een bloedhete dag. Dit zijn volgens ons de leukste baden voor in je tuin.

Familiebad

zwembaden tuin

Een groot bad van meer dan 2,50 meter lang en 1,75 meter breed: perfect voor het hele gezin. Haal de drankjes en homemade waterijsjes maar vast tevoorschijn voor een heerlijke poolparty

Je koopt het familiebad hier.

Rond

zwembaden tuin

Liever een ronde variant? Ga dan voor een ruim bad, met een diameter van bijvoorbeeld 3,6 meter – past iedereen met gemak in.

Je koopt een rond zwembad hier.

Lounge pool

zwembaden tuin

Hoe fijn: een zwembad van ruim twee bij twee meter, met in elke hoek een zitje met ruggensteun. Oh, en er is zelfs plek voor je drankje in de rand. Laat het relaxen maar beginnen.

Deze heerlijke lounge pool koop je hier.

Lees ook: 5x leuke spelletjes voor in de tuin >

Panter

zwembaden tuin

Of je kind nou gaat spelen met de verschillende accessoires, glijbaan of de sproeier: in dit bad zijn ze meerdere middagen zoet. En van het leuke panterprintje word je zelf vast ook blij.

Je bestelt dit zwembad hier.

Dinosaurus bad

zwembaden tuin

Wil je het nog bonter maken, dan ga je voor een zwembad met alles erop en eraan: inclusief dinosaurus-thema, glijbaan en fontein. Zo waant je kind zich net in het zwemparadijs.

Het dino-bad bestel je hier.

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.