leukste knutselspullen kinderen zomer
Beeld: Shutterstock

Inspiratie nodig om je kroost de rest van de zomervakantie lekker bezig te houden? Doe je voordeel met deze leuke knutselspullen.

Waterverf

leukste-knutselspullen-kind-zomer

De zonnebloemen van Van Gogh, het landschap dat je vanuit je tent ziet op de camping of gewoon een eigen creatie: met deze twaalf kleuren waterverf en een penseel maak je de mooiste schilderijen.

Je koopt de set hier.

Article continues after the ad

 

Klei ijsjes

leukste-knutselspullen-kind-zomer

De zomer is natuurlijk niet compleet zonder verrukkelijke ijsjes. Echte natuurlijk, maar deze varianten van klei zijn ook leuk om te zien.

Je koopt de kleiset hier.

 

Veren

leukste-knutselspullen-kind-zomer

Knutsel je eigen flamingo of een ander kleurrijk dier om de zomer in huis te halen en gebruik deze kleine veertjes voor een wow-effect.

Je koopt ze hier.
 

Nog meer knutseltips?
Volg ons op Facebook en Instagram >

 

Pennenbakje

leukste-knutselspullen-kind-zomer

Win-win: met deze ananas raakt je kind z’n potloden nooit meer kwijt én houdt hij dat zomerse gevoel de rest van het jaar vast tijdens het huiswerk maken.

Je koopt ‘m hier.

 

Bloemenzeep

Hoe leuk: maak je eigen handzeepjes in de vorm van bloemen met deze Zeep Art Set.

Je bestelt ‘m hier.

 

Vlinders

leukste-knutselspullen-kind-zomer

Met dit knutselwerkje ga je aan de slag met verschillende technieken. Eerst giet je vlinders en bloemen in het gips, daarna ga je ze beschilderen en versieren met glitterstof. Oh, en geen zorgen als het een knoeiboel wordt: de verf en het gips zijn makkelijk uitwasbaar.

Je koopt de set hier.

 

Strijkkralen

Die azuurblauwe zee is nooit ver weg met een stel zeemeerminnen en vissen, die je in een handomdraai maakt met dit fijne setje strijkkralen.

Je koopt 'm hier.

 

Lees ook:
Knutselen zonder troep doe je zó >