Deze schoolspullen komen zéker goed van pas voor je kind

14.08.2020 23:33
school potloden

Een paar keer knipperen en de zomervakantie is alweer voorbij. Heeft je kind z’n nieuwe schoolspullen al ingeslagen? Zo niet: check dit lijstje met leuke tips.

Schooltas

Een schooltas met je eigen naam erop, in de vorm van een giraf of vol met auto’s: wij selecteerden hier de leukste modellen voor je kind. 

 

Broodtrommel

Heb je wel eens een broodtrommel in de vorm van een LEGO-blokje gezien? Of ga voor eentje met kleurrijke alpaca’s, een tijger of flamingo’s. Wat je ook kiest, hier zit hoe dan ook wat moois voor je kind bij. En het handige: de meeste trommels hebben een bijpassende drinkbeker.

 

Agenda

Veel kinderen leren vanaf groep 6 met een agenda te werken. En hoewel we het vroeger vooral moesten doen met saaie kaften (die je vervolgens zelf maar volplakte met foto’s), is de keuze nu enorm. Bekijk deze selectie maar. 

 

Lees ook
Hilarische fotoserie: 11x kinderen voor en na hun eerste schooldag >

 

Luizencape

Heef jouw kind al z’n eigen luizencape of -zak? Zo niet, hier heb je genoeg keuze.

 

Etui

Deze etuis zijn zo leuk dat je kind z’n potloden het liefst de hele dag tevoorschijn tovert. En over (kleur)potloden gesproken, hier vind je een hele set.

 

Koptelefoon

Sommige basisscholen vragen kinderen ook om een eigen koptelefoon mee te nemen. Met deze modellen steelt jouw kind de show. Waar moet je op letten als je er een aanschaft? Wij zetten een paar belangrijke aandachtspunten van de kinderkoptelefoon voor je op een rij.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram >