Deze kinderseries zijn deze maand te zien op Videoland

29.07.2021 09:42
hond_kijkt_kinderseries_op_videoland

Op zoek naar een tv-serie die je kind nog niet gezien heeft? Check dan dit lijstje met de leukste nieuwe kinderseries op Videoland.

Enchantimals: Secrets of Snowy Valley

Pristina en haar vriendinnen zijn in Snowy Valley, waar de gletsjer in gevaar is. Ze gaan op avontuur en ontdekken magische geheimen die al eeuwenlang verborgen waren.

 

Mush-Mush & The Mushables


Het paddenstoeltje Mush-Mush beleeft samen met zijn vriendjes Lilit en Chep veel plezier… én avonturen in het bos. Ieder zwammetje heeft zijn eigen talent: Mush-Mush kan met de natuur communiceren, Chep heeft een indrukwekkend geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
 

Find Me in Paris

De Russische prinses Lena Grisky is een getalenteerde balletdanseres. Als ze een magische ketting krijgt, leeft ze plotseling niet meer in 1905, maar in de 21e eeuw. Terwijl haar vriendje Henri naar haar op zoek gaat, moet Lena uit de greep zien te blijven van de Tijdverzamelaars.
 

Lees ook
Dít zijn de leukste streamingdiensten van dit moment >

 

StoryZoo Op Avontuur in het Sprookjesbos

Toby de Aap en Bax de Beer spreken Nederlands, maar Pepper de Papegaai spreekt alleen maar Engels. Ze beleven samen de leukste avonturen (en mooi meegenomen: jouw kind leert meteen z’n eerste Engelse woordjes).

 

LEGO Jurassic World: Double Trouble

Simons tweelingbroer en grootste rivaal, Sedrick Masrani, trekt de leiding over Jurassic World naar zich toe en gooit Simon de deur uit. Sedrick installeert de kunstmatige intelligentie OEPSI, die alles goedkoper en efficiënter moet maken. Maar OEPSI slaat op hol en besluit alle mensen het park uit te jagen. En dan worden er ook nog dinosauruseieren gestolen waaruit twee woeste dino’s kruipen…

 

Piet Piraat

In het schip De Scheve Schuit trotseert Piet Piraat de zee, op zoek naar avontuur. Hij kan niet zonder zijn bemanning: Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil. Seizoen 1 t/m 3 is vanaf 10 juli beschikbaar. 

 

Beugelbekkie

Jeugdsentiment: Sharon Spitz en haar elektrisch geladen plaatjesbeugel komen terug. Inclusief aartsrivale Nina, liefje Aron en vrienden Cornel en Maria. 
 

Superwings (seizoen 3)

Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings. 

 

Woezel en Pip: Vriendjesclub (seizoen 3)

Woezel en Pip nemen hun allerkleinste vriendjes mee op ontdekkingsreis. In elke aflevering bellen ze met kindjes uit het land en schakelen ze over naar een live reporter. Seizoen 3 is vanaf 9 juli beschikbaar. 

 

Paw Patrol (seizoen 6)

Jake en Chase zijn op onderzoek uit in een grot, maar als Jake valt komt hij met zijn voet vast te zitten. Ze roepen de Paw Patrol in om hen te helpen.
 
Lees ook:
8x Kinderseries van vroeger >

 

Droomklus

Twee jeugdige klussers mogen helpen met het klaarstomen van de Efteling vóór de bezoekers het park op mogen. Van prinsessenjurkentester tot drakentandentrekker: op het pretpark tuimelen de kinderen van de een in de andere droomklus. 

 

Juf Roos (seizoen 5)

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze hele dag door Hollandse kinderliedjes zingt. Elke aflevering bevat een liedje dat jong en oud uit volle borst mee kunnen zingen. Alle vijf seizoenen staan nu op Videoland. 

 

Louie & Yoko

De superhandige Louie bouwt samen met Yoko alles wat hun vrienden nodig hebben. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: Louie & Yoko draaien nergens hun hand voor om. Ondertussen leert het tweetal kinderen tekenen
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >