apps-voor-ouders

Wat kun je het beste doen als je kind een bloedneus heeft? Welke boodschappen moeten nog gehaald worden? Of hoe hou je het internetgedrag van je koter in de gaten? Download onderstaande apps en je krijgt antwoord op al deze vragen.

1. Veilig Groot Worden (iPhone, Android)

Je wilt natuurlijk altijd dat je kind in een veilige omgeving opgroeit. De app 'Veilig Groot Worden' speelt hier helemaal op in: je vindt er veiligheidstips en koopadviezen, gerangschikt op de leeftijd van je kind én de ruimte in je huis. Zo wordt jouw woning in één klap kindvriendelijk.
 

 

2. EHBO Rode Kruis (iPhoneAndroidWindows)

Bloedneuzen, vingers tussen de deur, verslikken of brandwonden: een ongeluk zit in een klein hoekje. Om te weten hoe je op zulke momenten het beste kunt handelen, geeft deze app je handige tips (inclusief filmpjes) voor de dertien meest voorkomende ongevallen met kinderen.
 

 

3. Analyst (iPhone)

Wie doet de boodschappen? En wat moet er nog gehaald worden? Met deze app kun je dit allemaal bijhouden. Is je partner onderweg naar huis al langs de bakker geweest, dan streep je 'brood' op het lijstje door. Scheelt je een hoop werk (en dubbele producten in huis).
 

 

Lees ook
5x superhandige apps om geld te besparen >

 

 

4. GROW Childhood (iPhone, Android)

Een boek voorlezen of knutselen is altijd leuk, maar wil je een keer iets creatiever uit de hoek komen en heb je geen inspiratie, dan is deze app perfect. Je vindt er de leukste kinderactiviteiten voor alle leeftijden. Maak een profiel aan, vul de gegevens van je kind in en je krijgt ze zo op een presenteerblaadje.
 

 

5. Bsit (iPhone, Android)

Niet iedere (schoon)moeder heeft zeeën van tijd om op te passen. Wil je een avondje uit en kun je geen oppas vinden? Met de app Bsit kun je een oppas zoeken die is aangeraden door vrienden of buurtgenoten: lekker vertrouwd.
 

 

6. Qustodio Parental Control (iPhoneAndroid)

Hiermee controleer je het internetgedrag van je kind. De app blokkeert ongepaste en gevaarlijke websites en houdt de webgeschiedenis en social media-activiteiten bij. Gaat er iets mis, dan hoor je een alarm.

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >