leugens-ouders-kinderen

Je kind (voor eigen bestwil) nét iets anders dan de waarheid vertellen: we hebben het als ouders allemaal weleens gedaan. En daar komen soms de meest hilarische leugens uit, blijkt wel uit dit lijstje van Buzzfeed.

Wij hebben de lolligste voor je op een rij gezet.
 

1. "Mijn moeder vertelde altijd dat ik de zaadjes van de appel nooit door mocht slikken. Waarom niet? Dan zou er een appelboom in m'n buik groeien. Ik heb haar lange tijd geloofd..."
 

2. "Mijn vader maakte mij wijs dat er vroeger geen kleur in de wereld was, en dat de films vroeger daardoor zwart/wit waren. Pas toen de film The Wizard of Oz uitkwam, werd kleur uitgevonden."
 

3. "Mijn ouders zeiden dat als we op kerstochtend de kerstcadeaus hadden aangeraakt, deze door magische krachten zouden verdwijnen. Nou, ik heb ze lange tijd niet aan durven raken."
 

4. "Ik geloofde vroeger dat de stad Amsterdam eigenlijk Hamster Jam heette..."
 

5. "In de jaren '90 waren die etalagepoppen zonder gezicht helemaal in. Mijn ouders vertelden dat als mijn zus en ik ons in het winkelcentrum zouden misdragen, wij zouden eindigen als één van deze poppen."
 

6. "Vroeger weigerde ik om eieren te eten. Maar toen kwam mijn moeder met een oplossing: ze tekende groene en paarse stippen op het schilletje en zei dat het dinosauruseieren waren. En blijkbaar vond ik die wel lekker."
 

7. "Mijn vader liet mij geloven dat het illegaal was (ja echt, illegaal) om met speelgoed te spelen dat niet voor mijn leeftijd bedoeld was."
 

8. "Mijn vader wilde ons nooit vertellen wat hij deed voor de kost. Hij zei altijd: 'Ik heb vroeger de stippen op Dalmatiërs geschilderd. Maar ik ben daar nu zo goed in, dat ik de stippen op lieveheersbeestjes teken.' Ik heb 'm een paar jaar lang geloofd."
 

9. "Mijn moeder maakte ons wijs dat bruine M&M's voor volwassenen waren. Dus steeds als we een bruine M&M tegen kwamen, gaven we deze aan haar."

 

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >