Deze 9 leugens die ouders hun kinderen vertellen zijn dolkomisch

28.02.2017 14:39
leugens-ouders-kinderen

Je kind (voor eigen bestwil) nét iets anders dan de waarheid vertellen: we hebben het als ouders allemaal weleens gedaan. En daar komen soms de meest hilarische leugens uit, blijkt wel uit dit lijstje van Buzzfeed.

Wij hebben de lolligste voor je op een rij gezet.
 

1. “Mijn moeder vertelde altijd dat ik de zaadjes van de appel nooit door mocht slikken. Waarom niet? Dan zou er een appelboom in m’n buik groeien. Ik heb haar lange tijd geloofd…”
 

2. “Mijn vader maakte mij wijs dat er vroeger geen kleur in de wereld was, en dat de films vroeger daardoor zwart/wit waren. Pas toen de film The Wizard of Oz uitkwam, werd kleur uitgevonden.”
 

3. “Mijn ouders zeiden dat als we op kerstochtend de kerstcadeaus hadden aangeraakt, deze door magische krachten zouden verdwijnen. Nou, ik heb ze lange tijd niet aan durven raken.”
 

4. “Ik geloofde vroeger dat de stad Amsterdam eigenlijk Hamster Jam heette…”
 

5. “In de jaren ’90 waren die etalagepoppen zonder gezicht helemaal in. Mijn ouders vertelden dat als mijn zus en ik ons in het winkelcentrum zouden misdragen, wij zouden eindigen als één van deze poppen.”
 

6. “Vroeger weigerde ik om eieren te eten. Maar toen kwam mijn moeder met een oplossing: ze tekende groene en paarse stippen op het schilletje en zei dat het dinosauruseieren waren. En blijkbaar vond ik die wel lekker.”
 

7. “Mijn vader liet mij geloven dat het illegaal was (ja echt, illegaal) om met speelgoed te spelen dat niet voor mijn leeftijd bedoeld was.”
 

8. “Mijn vader wilde ons nooit vertellen wat hij deed voor de kost. Hij zei altijd: ‘Ik heb vroeger de stippen op Dalmatiërs geschilderd. Maar ik ben daar nu zo goed in, dat ik de stippen op lieveheersbeestjes teken.’ Ik heb ‘m een paar jaar lang geloofd.”
 

9. “Mijn moeder maakte ons wijs dat bruine M&M’s voor volwassenen waren. Dus steeds als we een bruine M&M tegen kwamen, gaven we deze aan haar.”