In iedere Kek Mama: Celeb College van een bekende vader of moeder. Want die bekende ouders weten ook alles. Deze keer: Katie Holmes.


1. Laat het los

Katie probeert niet overbezorgd te zijn. “Vroeger lette ik als een havik op mijn dochtertje; het eerste jaar sliep ik naast haar
ledikantje. Nu laat ik Suri makkelijker vrij, dat is beter voor haar ontwikkeling. Zo laat ze alleen de hond uit. Met een bodyguard in haar kielzog, dat dan weer wel.”

2. Pas op voor scientologists

Tja, die lijfwacht. Die dient om Scientology-leden af te schrikken. Die zijn boos dat hun boegbeeld Tom Cruise contact heeft met de dochter van zijn afvallige vrouw. Katie: “Ik respecteer de Scientology Church, maar de leden moeten ons wel met rust laten.”

3. Duik de keuken in

In Huize Holmes staan Katie en Suri samen in de keuken. “Ik leer Suri koken, we nemen samen de dag door en maken leuke plannen voor het weekend of de vakantie. Suri is gek op pasta met botersaus, chocolatechippannenkoeken en gefrituurde kippenvingers.”

4. Geef je kind geen diamanten

Omdat papa Tom miljoenen dollars bij elkaar filmde, kreeg Suri vroeger weleens dure cadeautjes. Diamanten oorbelletjes en een pony of zo. Nu Katie single is, is het budget wat krapper. “Soms zeurt ze nog om iets duurs, maar nee is bij mij echt nee. Gelukkig begrijpt ze dat, mijn kind is gelukkig geen verwende diva.”

5. Bel zijn andere ex

We geven het toe: Katie heeft ballen. Als zij opvoedadvies nodig heeft, belt ze met Nicole Kidman, de andere ex van Tom Cruise. “We zijn lotgenoten. Allebei hebben we kinderen met dezelfde man en dat schept een band. Haar adviezen en tips zijn ontzettend handig.”

Actrice Kate Noelle Holmes (37) is moeder van Suri (10), de dochter die ze kreeg met Tom Cruise van wie ze sinds vier jaar is gescheiden. Binnenkort is Katie opnieuw te zien als Jackie Kennedy in The Kennedys after Camelot, het vervolg van de dramaserie The Kennedys.

 

Dit artikel staat in Kek Mama 11. Die kun je in de winkel vinden of online bestellen.

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >