Celeb College – Beyoncé

16.01.2017 08:32
foto Beyoncé

In iedere Kek Mama: Celeb College van een bekende vader of moeder. Want die bekende ouders weten ook alles. Deze keer: Beyoncé

1. Geniet van je vrouwelijkheid

Beyoncé vindt bevallen en moederen een bijna spirituele ervaring. “Sinds de geboorte van mijn dochter voel ik me vrouwelijker, zelfverzekerder, sensueler en ongeremder. Bovenal onderken ik nu pas echt de kracht van mijn lichaam als levensbron. Ik zou dan ook dolgraag een tweede kind willen.”

 

2. Zing voor je kind

Blue Ivy boft: toen ze nog in de buik zat zong haar moeder al voor haar. En bij de bevalling visualiseerde mama hoe de baby de zware poort naar de buitenwereld openduwde. Moeder en dochter hebben een bijna spirituele band: “Het is alsof we op elkaars wifi zijn aangesloten.”

 

3. Ga niet voor glitter en glamour

Blue Ivy is pas vijf, maar vastberaden ook zangeres te worden. Beyoncé: “Ze zit al op zangles, maar zodra ik merk dat ze alleen voor de glitter en glamour gaat, haal ik haar ervan af. Ik wil dat ze beseft dat het draait om innerlijke schoonheid.”

 

4. Leef het echte leven

De popdiva houdt haar dochter angstvallig buiten de spotlights. “Ik wil dat mijn dochter normaal opgroeit. In de tuin door de watersproeier rennen, pyjamafeestjes, dat is het echte leven. Niet die rare dingen waarmee ik mijn geld verdien.”

 

5. Als je wilt kun je president worden

Beyoncé geeft haar kind een gezond portie feminisme mee. “Elke dag zeg ik tegen Blue Ivy: ‘Jij kunt president van de Verenigde Staten worden’. Nu heeft ze nog geen idee waar ik het over heb, maar op een dag zal ze begrijpen wat ik bedoel.”

 

Beyoncé Giselle Knowles (35) is zangeres, actrice en modeontwerpster. Ze is getrouwd met rapper Shawn ‘Jay Z’ Carter (46) met wie ze dochtertje Blue Ivy (5) heeft. Beyoncé doet na haar recente Formation World Tour lekker even niets.