In samenwerking met Kek Mama

Cadeautip: 5 x grote mensen-gadgets voor kinderen

03.11.2018 13:41
cadeau beeld: shutterstock

Voor kinderen die zichzelf al heel groot vinden, hebben we hier vijf slimme cadeaus. Van educatieve ’telefoon’ tot magisch boek, je kind is er wel even zoet mee. 

Net echt, deze telefoon

Staat op het verlanglijstje van je kind bovenaan 'telefoon'? Hij zal niet de enige zijn. Voor die grote kleine mensen is de KidiCom MAX een veilig en makkelijk te gebruiken alternatief. Deze 'telefoon' kan alles behalve bellen. Via WiFi kan je kind spraak- en tekstberichten, foto's en tekeningen sturen naar jou of zijn vrienden. Ook filmpjes kijken, spelletjes spelen en foto's bewerken kan met dit speelgoed. Het mooie is dat jij in de ouder-instellingen tijdslimieten kunt instellen, het internet, de content en de instellingen kunt beheren. De KidiCom MAX van (VTech, € 99,95) is leuk voor kinderen van 4 tot 12 jaar, zelfs als ze nog niet kunnen lezen of schrijven.

Lekker tutten

Voor alle kleine kappers of visagisten in de dop is er Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn. Met Mila kan je kind lekker tutten, de manen versieren en speciale make-up op doen. Om de meisjesdroom (of jongensdroom natuurlijk) helemaal af te maken, praat deze levensechte eenhoorn en kun je na het make-uppen ook nog samen zingen. Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn (VTech, €59,95) is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Elke dag disco

Houd je kind van dansen en zingen op een feestje? Kortom, maak je hem blij met zijn eigen disco? Dan heb je aan de Kidi Lightshow Party een goeie. Een discobal en muziekbox ineen. Er staan al liedjes op, maar je kunt ‘m ook aansluiten op andere apparaten of afstemmen op radio. Lichten uit, muziek aan: dansen maar. De Kidi Lightshow Party (VTech, € 39,95) is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Magisch boek

Gaat je kind bijna naar de peuterschool, basisschool of stapt hij over naar groep 3? Het MagiBook is een leerzame maar vooral leuke voorbereiding waar Harry Potter jaloers op is. Met de magische pen wordt dit boek interactief, maakt het geluid en speelt je kind spelletjes waar hij ook nog iets van opsteekt. Ook fijn: je kunt er een koptelefoon op aansluiten. Door de verschillende versies is het MagiBook (VTech, € 39,95) geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar.

Kleine rockster

Auditie voor The Voice hoeft niet meer, de zangcarrière van je kind kan met de Kidi Superstar Lightshow weer even vooruit. Je kind kan meezingen met liedjes en de zangstem zachter zetten voor een karaoke-sessie. Voor het echte werk neemt je kind een liedje op en voegt geluidseffecten toe alsof het een echt concert is. De discobal is niet vergeten en zit op het bedieningspaneel. Kidi Superstar Lightshow (VTech, € 49,95) is leuk vanaf 6 jaar.  

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >