Actrice Megan Fox plaatste een strandfoto en kreeg een lading commentaar

22.05.2018 11:14
Megan Fox strandfoto Beeld: BrunoPress

Megan Fox (o.a. uit de film Transformers), moeder van drie zoons, was laatst met haar kroost op het strand en postte daar een foto van. De kritiek die ze vervolgens kreeg was niet van de lucht… 

Megan is getrouwd met acteur Brian Austin Green, en samen hebben ze drie zoons: Noah, Bodhi en Journey. Met zulke ouders zijn het uiteraard winnaars in de genenpoule, dus het zijn stuk voor stuk prachtige mannetjes. Het gezin woont vlak bij het strand en is daar vaak te vinden. Lekker zwemmen, surfen en chillen. En van zo’n fijn dagje plaatste Megan laatst deze foto op Instagram van twee van haar jongens.

 

 

Babes

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

 

Lees ook
KIND: Dansende zwangere vrouw is Instagramhit >

 

Haters gonna hate

En inderdaad: haar zoons hebben beiden lang (en mooi!) haar. Niet iedereen kon dat waarderen, want het commentaar op deze foto was niet van de lucht. Een greep uit de reacties: ‘Arme schatten, het lijkt wel alsof ze pruiken dragen!’, ‘Ik dacht dat je twee dochters had’, en: ‘Maar… het zijn allebei jongens?’ Lang haar bij jongens; het is blijkbaar een big deal. Maar gelukkig komen er ook veel lieve reacties op de post: ‘Zo schattig, mijn zoon heeft ook lang haar. Ik vind het geweldig als ouders hun kinderen stimuleren om zichzelf te zijn.’ En zo is het maar net. 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >