9x verjaardagscadeaus voor kleuters (voor een klein prijsje)

23.04.2020 13:27
verjaardagscadeaus kleuter klein prijsje Beeld: Shutterstock

Hieperdepiep: je kind wordt 4 jaar, maar wat geef je hem voor zijn verjaardag? De Duplo en stapelblokken heeft-ie nu wel gezien. Check dit lijstje voor de nodige inspiratie. 

Lunchset

Twee keer knipperen en je kind gaat naar de basisschool. Een mijlpaal die je kunt vieren met nieuwe spullen, zoals een broodtrommel met een beker.

Die koop je hier voor maar € 11,74.

 

Knutselspullen

Viltstiften, stickers, strijkkralen: er zijn tal van leuke knutselspullen waar je kind uren plezier van heeft. Kan hij meteen de mooiste kunstwerkjes maken voor opa en oma. 

24 viltstiften heb je al voor € 9,95.

 

Verrassingsbox

Toch meer van de doe-cadeaus? Maak dan een doosje en stop daar kaarten in met opdrachten die je samen met je kind op zijn verjaardag kunt doen. Een spelletje spelen, bijvoorbeeld. Of een film kijken naar keuze. Kost niks en je hebt plezier voor tien.

 

Opblaasbaar figuur

Een bal, flamingo of de naam van je kind: er zijn allerlei kleine figuren te koop die je kunt opblazen. Waarom? Nou, om deze zomer lekker mee te splashen in jullie opblaasbare badje in de achtertuin. 

Deze roze flamingo heb je al in huis voor maar € 4,95.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

 

Scheetkussen

Ook altijd een knaller: een scheetkussen. Wordt vaak vergeten, maar zeg eens eerlijk: welk kind maak je er nu niet blij mee? En een inkoppertje: het kost geen drol… Koop ‘m hier voor maar 4 euro.

 

Mooi boek

Natuurlijk kan je kind z’n eerste woordjes oefenen op de iPad, maar er is en blijft niets mis met een écht boek. Dus zoek een leuk kleuterboek uit en help je kind om vlot te leren lezen. Voor € 9,95 heb je al dit leuke lees- en speelboek.

 

Handige spullen

Neem het als een mantra in je op: praktisch, praktisch, praktisch. Zit je kind op hockey? Koop nieuwe scheenbeschermers. Scheurt hij zowat z’n pyjama? Kies dan samen een nieuwe uit. Het is natuurlijk valsspelen – dit zijn immers dingen die je toch wel koopt – maar goed, weet jouw kind veel…

Een nieuw paar schermbeschermers heb je al voor € 14,95. 

 

Bordspel

Oké, voor een leuk bordspel ben je iets meer kwijt, maar dan heb je wel iets voor de langere termijn. Want Monopoly, Doolhof, Wie is Het en al die andere bekende bordspellen zorgen gegarandeerd voor jaren plezier. 

De kleine variant van het alombekende Mens Erger Je Niet kost je slechts € 10,95.

 

Spaarvarken

Of ga voor de makkelijke (maar eeuwig succesvolle) weg en koop een spaarpot. Je hebt ze met geld erop, dieren, Disneyfiguren… you name it.
Trommel opa, oma, tante en buurvrouw op om ‘m te vullen en je kind kan na afloop zelf wat moois uitzoeken.

Bestel hier een spaarpot met geld erop voor maar € 7,20.

 

 

Lees ook:
Op deze basisschool mogen kinderen niet meer trakteren >