8x jullie vreemde maar hilarische acties als oververmoeide moeders

27.02.2017 13:08
Beeld: Getty Beeld: Getty

De naam van je kind vergeten, in slaap vallen met een glas chocolademelk of je konijn lekker instoppen. Jullie reageerden massaal op dit artikel over vreemde (maar hilarische) acties van oververmoeide moeders en eerlijk is eerlijk: jullie kunnen er ook wat van.

1. Katinka: “Dromen dat ik na het voeden vergeten was m’n zoontje in de wieg terug te leggen, verschrikt wakker worden en als een gek mijn baby gaan zoeken in bed. Gelukkig lag-ie lekker in de wieg te slapen.””

 

2. Celine: “Zo stond ik vaak met een lege kinderwagen heen-en-weer te wiebelen, terwijl ik mijn kind in m’n andere arm had.”

 

 

3. Sanne: “‘Wat leuk, een dochter! Hoe oud?’ ‘Vier maanden.’ ‘En hoe heet ze?’ ‘Euh, ze heet, ze heet… Ik weet het niet meer. Wacht, ze heet… O ja, Lilli!'”

 

4. Tara: “Ik was zo moe na een paar weken dat ik de namen van mijn kinderen gewoon niet meer uit elkaar hield. Op zich niet erg, tot je zegt dat je je 14-jarige puber een schone luier gaat geven.”

 

5. Lianne: “Ik heb mijn konijn, die altijd bij me ligt als mijn dochter slaapt, weleens hele verhalen verteld. En toen ik naar bed ging, heb ik haar zelfs met stro toegedekt en gezegd dat ik altijd van haar hou. Nou ben ik gek op mijn konijn, maar dit was toch echt voor mijn dochter bedoeld.”

 

6. Mignonne: “Ik goot water in de flessenwarmer, maar nog zonder onderkant! Alles lag op de grond. En dan eerst nog niet kunnen begrijpen wat er gebeurde. Gelukkig was het water en geen melk.”

 

7. Alicia: “Onze dochter leefde de eerste maanden in de draagdoek, ze was anders erg onrustig en sliep niet. Op een gegeven moment waren mijn vriend en ik het zo gewend om te wiebelen terwijl we stonden dat we dat ook deden zonder draagdoek met baby.”

 

8. Daniella: “Doodop, want al sinds de bevalling niet slapen en rondlopen met een krijsende zoon, viel ik rechtop zittend in slaap met een glas chocolademelk nog in mijn handen. Al slapend gooide ik dat natuurlijk over mij en m’n zoon heen. Ik voelde me de slechtste moeder ooit. Mijn man kon er wel om lachen.”
 

Tijdelijke aanbieding: Neem nu een abonnement op Kek Mama en krijg een gratis tas naar keuze >