7x het leukste speelgoed voor een kind van 6 maanden

23.09.2021 12:12
speelgoed kind 6 maanden Beeld: Getty Images

Van een badboekje tot een set stapelbekers: met dit speelgoed heeft je baby uren plezier én het draagt bij aan zijn ontwikkeling.

Tablet

Geen zorgen over schermtijden, want op deze tablet mag je baby uren koekeloeren. Met 25 interactieve app-toetsen is het een hartstikke leerzaam ding. Kleuren, vormen, dieren en muziekjes: hij krijgt ze met een beetje oefenen allemaal onder de knie.

– Regelbaar volume
– Stevig en duurzaam design
– 35,6 x 17,4 cm

Bestel de tablet hier

 

Knuffel

Niets fijner dan lekker kroelen in de box met deze zachte pandaknuffel. Het kleine jong op z’n buik maakt hem nog schattiger.

– 100% Polyester
– Wasbaar tot dertig graden
– 30 cm

Koop ‘m hier

 

Stapelbekers

Vanaf z’n speelmat of in de box kan je kind heerlijk spelen met deze mooie stapelbekers van Mushie. Dankzij de zachte kleuren ook voor jou een lust voor het oog en op de binnen- en buitenkant van sommige bekers staan sterren of regenbogen afgebeeld.

– 8 bekers in verschillende kleuren
– Kunststof
– BPA- en PVC-vrij

Bestel ze hier

 

Lees ook:
Op ontdekkingstocht: dít is het leukste babyspeelgoed >

 

Activityroll

Op dit fijne, zachte kussen van Sophie de Giraf kan je kind rollen en van alles ontdekken. Papier kreukelt en piept en hij kan bijten in een ring met vanillegeur. En heeft hij zichzelf al ontdekt in de spiegel?

Ook mooi te hangen aan de box, in de auto of aan de kinderwagen.

– 100 x 12 x 12 cm
– Wasbaar op dertig graden
– 100% polyester

Bestel de rol hier

Bal

Rol met de bal en je hoort een ratelend geluid. Ook bevat de bal verschillende oppervlaktes en kleuren die de zintuigen van je baby activeren.

– 15 x 14 cm
– Stimuleert de ontwikkeling
– Inclusief spiegeltje

Koop de bal hier

 

Piano

Als je baby rustgevend wordt van muziek, is dit een topcadeau. Met de piano kan hij zelf z’n eigen deuntjes maken dankzij de verschillende geluidseffecten. En na driehonderd keer doe jij gewoon even je oren dicht.

– 31 x 12 x 23 cm
– Werkt op batterijen
– Met voorgeprogrammeerde melodieën

Bestel de piano hier

 

Badboekje

In bad gaan is in het begin misschien nog eng voor je baby, maar met dit leuke boekje van Woezel en Pip kan hij heerlijk ontspannen. Het verhaal wordt weergegeven in mooie afbeeldingen en het boekje is handig uit te vouwen.

– Met geluid
– Kunststof
– Kleurrijk

Koop het badboekje hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >