7x het leukste speelgoed voor in de zandbak

27.05.2020 09:32
zandbak speelgoed Beeld: Shutterstock

Koekjes bakken, winkeltje spelen of een kasteel bouwen: genoeg te doen in de zandbak. Met dit speelgoed wordt het zandfestijn voor je kind nog net wat leuker.

Gereedschap

Onmisbaar natuurlijk, want al dat zand verstouwen met je handen is ook zo’n werk. Koop een set met allerlei soorten gereedschap en je kind kan aan de slag.

Een spatel, hark en schep bestel je hier.

 

Bakkerij

Houd je kind van bakken? Dan komt deze zandbakkerij van Playmobil goed van pas. De set bestaat uit een emmer, zeef, beslaglepel, taartschep en zandvormpjes. Met de stempels kan hij de taarten versieren.

Bestel de Playmobil zandbakkerij hier.

 

IJsjes

Iets voordeliger, maar minstens zo leuk: vormpjes om zandijsjes mee te maken. Er zitten schepjes bij zodat je de ijstorentjes makkelijk kunt vullen. Welke smaken worden het?

Bestel de ijsvormpjes hier.
 

Lees ook:
7x waterspelletjes met kinderen >

 

Fruitvormpjes

Voor als je op de gezondere tour wilt gaan: er bestaat ook een leuke vormpjesset van fruit. Aardbeien, peren, appels, bramen… dat wordt smullen.

Je bestelt de fruitvormpjes hier.

 

Boot

Maak een kuil in de zandbak, vul ‘m met water en laat de Queen Mary aanmeren. Of nog makkelijker: zet een bak met water naast de zandbak neer.

Deze leuke speelgoedboot vind je hier.

 

Kruiwagen

Zand vanuit de zandbak naar de andere kant van de tuin brengen? Ben jij vast minder blij mee, maar je kind kan z’n lol op met deze kruiwagen.

Je koopt ‘m hier.

 

Graafmachine

Je kind heeft ongetwijfeld de spierballen om een zandkasteel te bouwen, maar een beetje hulp van een graafmachine kan nooit kwaad.

Je bestelt ‘m hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >