In samenwerking met Kek Mama

5x leuke Sinterklaascadeaus onder de € 15

23.11.2017 11:05
sinterklaascadeaus-onder-15

Sinterklaas is bijna in het land, dus de kinderschoenen kunnen weer gevuld worden  – wel zo fijn als je dan wat cadeautjes op voorraad hebt.  En omdat de decembermaand al duur genoeg is, hebben wij cadeaus tot € 15 voor je uitgezocht.

Bestel je maandag tot en met zaterdag vóór 22.00 uur, dan heb je alles de volgende dag in huis.

 

 

Geen tv of iPad, maar ouderwets puzzelen: wedden dat je kind hier wel even zoet mee is? De puzzel bestaat uit 54 stukjes en is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. € 12,50, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Zoek je een cadeau voor een jonger kind, dan is het kleurenfeest van Nijntje ideaal. Stapel alle kubussen op elkaar, sorteer de zijkanten op thema en zoek in de boekjes dezelfde plaatjes erbij. Stevig verpakt in een cadeaudoosje, dus niet kapot te krijgen. € 14,95, geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

Voor de allerkleinsten: een boekje om te lezen, vast te houden en mee te slapen. Alleen al het vertederende verhaal van Grote Haas en Hazeltje is de moeite waard. € 11,50, geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

 

Vul een leuk koekblik met koekjes of pepernoten en kinderen zijn al snel blij. En is het blik leeg? Dan vul je ‘m gewoon met ander leuks – kan-ie het hele jaar door worden gebruikt. € 8,95. 

 

In bad gaan wordt nog leuker met drijvend speelgoed. Ga voor deze rubberen kever of eend om ervoor te zorgen dat je kind niet zonder blikken of blozen de elektrische auto meeneemt in het water. € 9,95, geschikt voor alle leeftijden.

 


Bijenkorf heeft de mooiste cadeaus onder één dak. Nu met gratis bezorging bij deBijenkorf.nl.