5x creatieve straffen voor je kind

02.05.2020 09:03
creatieve straffen Beeld: Shutterstock

Je kunt nog zo vaak lief vragen of je kinderen hun kamer op willen ruimen, soms heeft het geen effect. Tijd voor harder geschut. Deze ouders bedachten creatieve manieren om hun kind te straffen.

1. Zo is je keuken nooit meer vies

“Vandaag kun je het Wifi-wachtwoord achterhalen door een foto van een schone keuken naar mama te sturen. Op deze foto MOET een doos crackers op het aanrecht naast de kookpit staan (zodat jullie geen oude foto’s kunnen gebruiken). Bedankt voor het spelen. May the odds be ever in your favor. Liefs, mama.”

 

2. Wat kijken ze er zielig bij

Ons samen-door-een-deur-shirt. Dat zegt genoeg.

 

3. De tandenfee houdt niet alleen van schone tanden

“Lieve Emily. Vannacht kwam ik op bezoek om jouw tand te halen en je te betalen. Maar door de staat van jouw slaapkamer kon ik amper veilig bij je bed komen. Toen ik er eenmaal was, lukte het echt niet om het kussen en je tand te vinden. Ik kom een andere nacht wel terug. Misschien is het een idee om tot dan je kamer beter op te ruimen. Ik durf te wedden dat als je het aardig vraagt aan je moeder, ze vast wel wil helpen. Veel liefs, de tandenfee.”

 

4. Mama heeft opgeruimd

Voor wie dit zelf wil uitvoeren een handige vertaling van het rijmpje:
“Uh oh. Je liet het liggen op de grond.
Mama pakte het op.
Zij is degene die je spullen vond.
He bah, dikke pech.
Je moet een klusje doen.
Dan gaat het niet weg.”

 

5. Voor wat, hoort wat

“Alsjeblieft niet eten voordat je mijn toestemming hebt”, schreef Cela op ‘haar’ cornflakes. ‘Ok Cela, We hebben drie dollar uit je spaarpot gehaald. De cornflakes zijn nu officieel van jou’, was het antwoord.

Bron: Boredpanda.com

 

Meer van zulke grappige straffen zien? Eerder schreven we al over deze ‘gemene’ moeders.

 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook.