In samenwerking met Kek Mama
babybjörn draagzak een goed idee

Je hebt huid-op-huidcontact met je baby, je handen zijn vrij en het is goed voor de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Draagzakken hebben allerlei voordelen.

Lekker samen

Een draagzak draag je voor de borst met het gezicht van je kind naar je toe of van je af. Dat je baby dichtbij is en je stem hoort, versterkt de band tussen jou en je kind. Je kind krijgt bovendien een gevoel van veiligheid: hij of zij voelt bijvoorbeeld aan jouw lichaam dat een hard geluid op straat niet iets is om bang voor te zijn.
 

Article continues after the ad

Handen vrij

Je hebt je kind dichtbij je, terwijl je toch je handen vrij hebt om even een boterham te smeren, een tas te dragen of iets anders te doen. Is je kind in slaap gevallen? Dan kun je hem of haar heel gemakkelijk uit de draagzak tillen.
 

De paden op

Soms kan een kinderwagen een heel gedoe zijn, bijvoorbeeld in een drukke winkel met smalle paden of op een zandpad in het bos. Met een draagzak hoef je niet te manoeuvreren en kom je ook niet vast te zitten in het zand. Een draagzak is eenvoudig zelf om en af te doen, dus je kunt makkelijk en snel op pad. Helemaal fijn: BabyBjörn Draagzak Move geeft extra rugsteun bij het wandelen door een extra ingebouwde rugsteun en heupgordel.

Een baby die gedragen wordt, huilt minder vaak

Een pasgeboren baby houdt ervan dichtbij jou te zijn. Een huilende baby wordt vaak stil als hij of zij de nabijheid en het huid-op-huid contact met de ouders voelt. Het dragen op ooghoogte geeft daarnaast ook veel afleiding: van alles te zien en te voelen.

 

Ken jij de BabyBjörn Move al?

Deze nieuwe ergonomische draagzak in 3D-mesh stof is lekker zacht en ademend voor jou en je baby. De draagzak heeft een verstelbare zitbreedte voor je groeiende baby en extra ruggensteun en heupgordel voor jouw draaggemak. BabyBjörn Move is er in de kleuren ​​grijs, antraciet en saliegroen en makkelijk in gebruik. Meer weten? Klik dan hier.