In samenwerking met Kek Mama

14x topspeelgoed voor kinderen van 0 tot 6 jaar

04.11.2019 08:51
speelgoedtips-kind-21e-eeuw

‘De jeugd van tegenwoordig’ maak je heus niet alleen blij met schermpjes. Bekijk deze speelgoedtips van fisher-price maar: garant voor urenlang plezier en hartstikke leerzaam. Ideaal nu de feestmaand er weer aankomt.

1. Lekker knuffelen

De buik van de otter beweegt omhoog en omlaag in een ritmische beweging en imiteert zo jouw ademhaling. In combinatie met de rustgevende muziek, geluidjes en zachte verlichting, helpt dit je baby op een natuurlijke manier te ontspannen. Leeftijd: vanaf 0 jaar

 

2. In elk stadje een ander schatje

Met zoveel verschillende combinaties kan je kind elke dag wel een nieuwe stad bouwen. Stimuleert inzicht, creativiteit en fantasie. Leeftijd: 3+

 

3. Veel leuker dan jouw porseleinen stal

Bang dat jouw kind met je porseleinen kerststal aan de haal gaat? Niet nodig; deze speelset met liedjes en lichtjes vindt-ie veel leuker. Leeftijd: 1 tot 5 jaar.

 

4. Even oefenen

Deze miniversie van Little People kan jouw kind een handje helpen om de stap naar de basisschool wat makkelijker te maken. Leeftijd: 1 tot 5 jaar.

 

5. Let it gooo

De droom voor alle kinderen die gek zijn op Disney, prinsessen, jurken en kroontjes. Leeftijd: 1,5 tot 5 jaar

 

6. Voor één dag boer

Boer Jet is altijd druk en kan wel wat hulp gebruiken op de boerderij. Met vrolijke liedjes, kleuren en geluiden. Leeftijd: 1 tot 5 jaar.

 

7. Druk maar op z’n buik

Je baby kennis laten maken met getallen, kleuren en muziek? Kan allemaal met dit rendier. Druk maar op z’n buik. Leeftijd: vanaf 9 maanden.

 

8. Stapel om het feest te starten

Of ga voor dit kleurrijke exemplaar met leuke liedjes, lichtjes en zinnen. Stapel de ringen op de nek van de lama of druk op de top om het feest te starten. Leeftijd: vanaf 9 maanden.

 

9. Voor groot en klein

Ook leuk: deze gezellige egel. De allerkleinsten kunnen de onderdelen op de rug van deze stekelige vriend ronddraaien, omkeren en indrukken. Oudere kinderen duwen het dier vooruit of trekken ‘m achter zich aan – stimuleer je gelijk de motorische vaardigheden mee. Leeftijd: vanaf 9 maanden.

 

10. Samen dansen

Lui? Nee hoor. Deze luiaard laat je baby dansen met behulp van spannende lichtjes, muziek, liedjes en bewegingen. Leeftijd: vanaf 9 maanden.

 

Tip: wanneer je de Linkimals aan elkaar koppelt, geven ze een gesynchroniseerde show vol lichtjes en muziek. Zo leert je kind nóg meer bij.

 

11. Koekje erbij?

Pink omhoog, theeleuten maar. Gezellig en ook nog goed voor de communicatieve vaardigheden, fantasie en creativiteit. Leeftijd: 18 tot 36 maanden.

 

12. Katjing

Altijd een succes. Met veel kleurrijke munten voor het herkennen en vergelijken van vormen. Leeftijd: 2 tot 6 jaar.

 

13. Doktertje spelen

Witte jas aan en je kind is in één klap een arts. Ideaal om mee te oefenen als je kind het spannend vindt om naar de dokter te gaan. En goed om te leren samenwerken. Leeftijd: 3 tot 6 jaar.

 

14. Perfect voor kleine handen

De perfecte maat voor kleine handjes. Bij elk voertuig zit een Little People personage voor nog meer speelmogelijkheden. Leeftijd: 1 tot 5 jaar.

 

Check deze link voor meer leerzaam speelgoed van fisher-price.