In samenwerking met Kek Mama

10x topspeelgoed onder de € 40

15.09.2019 15:22
spelen-met-peuter

Is jouw kind in no time uitgekeken op z’n speelgoed? Met onderstaande tips ben je verzekerd van urenlang speelplezier. En dan zijn ze ook nog hartstikke betaalbaar.


Leeftijd: 0+ maanden

Eerst lekker knuffelen, daarna overgooien: dit nijlpaard transformeert in een handomdraai tot bal. Goed voor de ontwikkeling van de zintuigen én met de handige clip overal mee naar toe te nemen.

 

Leeftijd: 3+ maanden

Terwijl je kind op z'n buik ligt te spelen, ontdekt hij vormen, cijfers en dieren – goed voor de oog-handcoördinatie.

 

Leeftijd: 6+ maanden

Een emmer vol gekleurde, makkelijk vast te pakken blokken. Klaar met spelen? Dan berg je de boel heel gemakkelijk weer op.
 

Deze kleurenpiramide is goed voor de motoriek en zélfs lekker om op te kauwen ;).

 

Een muzikale speelgoedtruck waarmee je kind leert om vormen te sorteren. Met meer dan 50 liedjes, geluiden en zinnetjes over vormen, kleuren en tellen. 

 

Wil jij jouw kind ook spelenderwijs stimuleren om te kruipen? Dan komt deze Kruip-En-Leer Vos, die het alfabet opzegt, tot tien telt, muziek maakt en rondjes draait, zeker goed van pas.

 

Leeftijd: 6 – 36 maanden

Voor Wibi's in de dop: vijf pianotoetsen met verlichting, meer dan 30 meezingliedjes, melodietjes en zinnen. Fijn: de piano is makkelijk mee te nemen dankzij de handige draaghendel.

 

Leeftijd: 1,5 tot 5 jaar

Draai aan de passagiersstoel en je kind hoort geluiden, zinnen en liedjes over samenwerken en anderen helpen. Wordt geleverd met brandweerauto, ladder, brandweervrouw Erika en brandweerman Karson. 

 

Leeftijd: 2 tot 6 jaar

Witte jas erbij en je kind is in één klap een arts. Ideaal om mee te oefenen als je kind het spannend vindt om naar de dokter te gaan. Én goed om samenwerken te stimuleren.

 

Of doe een kassa cadeau: altijd een succes. Met veel kleurrijke munten voor het herkennen en vergelijken van vormen. 

 

Wil je de ontwikkeling van jouw kind ook al spelenderwijs stimuleren? Check fisher-price.com voor meer leerzaam speelgoed.