Seks als de wekker gaat: ‘Zodra ik de piepjes hoor, krijg ik vlinders in mijn buik’

01.12.2022 14:41
spontane seks Beeld: Getty Images

Wanneer je wekker niet meer nodig is om in de ochtend wakker te worden kun je ‘m maar beter op een ander front inzetten. In je seksleven bijvoorbeeld.

Rozemarijn (29), baby van 9 maanden.

“Met een baby van negen maanden hebben mijn man Tim en ik geen wekker nodig om wakker te worden. Die gebruiken we alleen voor seks, zeggen wij altijd lachend. Als we moeten wachten op het juiste moment, komt het nooit. Dus plannen we bewust seks in.

Lees ook – ‘Als ik opgewonden ben, krijgt mijn partner een melding in de seks-app’ >

Seksalarm

Meestal zet ik eens per week het alarm op mijn telefoon om 21 uur. Dan heeft Tijmen zijn laatste fles gehad en ligt al een uur in bed. Gaan de alarmbellen af, dan hoeven Tim en ik elkaar alleen maar aan te kijken om te weten wat er gaat gebeuren.

“Zodra ik de bekende piepjes hoor, krijg ik vlinders in mijn buik”

A-romantisch? Misschien wel. Voor ons werkt het. Ik ga nog net niet kwijlen, à la het hondje van Pavlov, maar zodra ik de bekende piepjes hoor, krijg ik vlinders in mijn buik.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama