Een vluggertje onderweg: ‘We voelden ons twee betrapte tieners’

09.12.2022 17:01
seks liefde auto Beeld: Shutterstock

Wanneer je huis vol nieuwsgierige oogjes en oplettende oren zit moet je soms creatief worden met je locaties om de liefde te bedrijven.

Karen (29): “Lilly was drie maanden oud toen Mark mij verraste met een dagje sauna. Door alle drukte met de baby en napijn van de bevalling, hadden we nog geen seks gehad. Van de aanblik van al die poedelnaakte mensen was ik aardig opgewonden geworden. Tijdens het laatste rondje stoombad fluisterde ik Mark in zijn oor dat hij straks maar met een omweg naar huis moest rijden.

Lees ook – Van reuzenrad tot opblaasbootje: dít zijn de gekste plekken waar jullie seks hadden >

Omweggetje

Bij het eerste landweggetje stopte Mark de auto. We verplaatsten ons naar de achterbank en rukten de kleding van elkaars lijf, om niet veel later flink gestoord te worden door twee grote koplampen! In het donker hadden we niks gemerkt, maar we blokkeerden de oprit van de boer die daar woonde.

“We verplaatsten ons naar de achterbank en rukten de kleding van elkaars lijf”

Met een rood hoofd wurmde Mark zich naar voren om de auto te verplaatsen. We voelden ons twee betrapte tieners en hebben er nog dagen lol om gehad.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.