Seks met een ander: ‘Niemand die het weet en het houdt mijn huwelijk goed’

22.06.2023 23:10
vreemdgaan huwelijk relatie Beeld: Getty Images

Wanneer je partner en jij nogal verschillen in libido zijn er verschillende opties om je relatie pais en vree te houden. Of dat nu in overleg of stiekem is.

Clarice (44), moeder van Axel (14), James (10) en Maxime (7):

“Ik grap weleens dat mijn man Alex en ik het driemaal hebben gedaan in vijftien jaar huwelijk: precies die keren dat we zwanger zijn geraakt. Het is gelukkig niet zo erg, maar feit is wel dat we het maar mondjesmaat doen. Alex heeft van nature een laag libido. Hij is moe, moet vroeg op, is niet in de stemming, is druk op zijn werk of heeft stress. Er is altijd wel iets.

Lees ook – Slippertje: ‘De seksuele chemie tussen mijn ex en mij is blijkbaar niet verdwenen’ >

Vreemdgangers

Ik zou zelf dolgraag twee à drie keer per week willen vrijen, maar ik kan Alex niet overhalen tot meer dan eens per maand. Om niet zwaar gefrustreerd te raken, masturbeer ik veel en heb ik af en toe seks met iemand die thuis ook iets tekortkomt. Ik heb een account gemaakt op een datingsite voor vreemdgangers en spreek om de paar weken af met een date, precies onder schooltijd. Niemand die het weet en het houdt mijn huwelijk goed.”

Clarice is niet de enige die af en toe een slippertje begaat. Zo had Sharon seks met haar zwager die een jarenlange crush op haar had, zocht Floor naar meer ervaring in bed met haar collega en besloot Mirthe dat het tijd was voor meer research, waarop ze stuitte op een online sekschat. Nu hangt ze wekelijks aan de telefoon voor seks met haar virtuele minnaar.

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama