Opgebiecht: ‘Seks met mijn zwager smaakt naar meer’

13.06.2023 13:11
seks met zwager Beeld: Getty Images

Een fijne relatie, kinderen en volledig huisje, boompje, beestje. Tót de zwager van Sharon zijn jarenlange crush op haar opbiechtte.

Sharon (39), moeder van Dean (7), Penny (3) en Molly (1):

“Tot een halfjaar geleden was ik nog volkomen gelukkig met mijn Ken, de vader van mijn kinderen. Geen vuiltje aan de lucht. Of het moest mijn zwager Don zijn. Type eeuwige vrijgezel, vrouwen bij de vleet en sinds ik tien jaar geleden in de familie kwam, plagerig naar mij toe. Van zijn flirts ging ik blozen, maar ik kon ze altijd weerstaan. Tot afgelopen kerst.

Flirten

Waren het de verlate zwangerschapshormonen waardoor ik dit keer meer vatbaar voor hem was of leefden Ken en ik te veel langs elkaar heen? Het begon allemaal toen we in de dagen tussen kerst en oud en nieuw met de hele familie bij elkaar waren in een vakantiehuis.

“Voor ik het wist lagen we hartstochtelijk te zoenen”

Op een avond bleven Don en ik als enige nog wijn drinken. Don biechtte op dat hij al jaren een crush op me had. Hij zei hoe prachtig hij me vond, wat hij het liefst met me zou doen en kleedde me met zijn ogen uit. Of het door de drank kwam weet ik niet, maar ik gaf toe hem ook aantrekkelijk te vinden en voor ik het wist lagen we hartstochtelijk te zoenen. Ik moest echt naar adem happen. We zochten daarna steeds vaker momenten om elkaar stiekem te kunnen aanraken.

Lees ook – Djoeke ging vreemd met haar racefietsmaatje: ‘Mijn eigen vriend was niet van zijn stretcher te sleuren’ >

Slippertje

Na die week gingen we verder per app en uiteindelijk ging ik op een avond naar Dons huis. Tegen Ken zei ik dat ik bij een vriendin van me at. De seks was in één woord geweldig. Het verbaasde me dat twee broers zo verschillend kunnen zijn qua passie. Ik kwam die avond drie keer klaar, terwijl ik bij Ken veel hulpmiddelen en fantasieën nodig heb om überhaupt vochtig te worden. In al die tijd dat we samen zijn, kan ik de spontane orgasmes op één hand tellen.

Ik vind het rot dat ik mijn man bedrieg en wil mijn gezinsleven met Ken absoluut niet opgeven, maar de seks met mijn zwager smaakt naar meer. Ook Don vindt het niet tof tegenover zijn broer, maar ziet zichzelf niet als een bedreiging voor ons huwelijk. Hij is beroepsmilitair en altijd onderweg. Hij wil niks van mij behalve af en toe seks en ik kan daar heel goed mee leven.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama