Iets té gezellig in bed: ‘Papa, je moet mama niet zo kietelen’

21.02.2023 15:04
seks naakt tattoo betrapt Beeld: Getty Images

Een kitten die de blote billen van je vent als prooi ziet of een kind dat ineens naast je bed staat te fluisteren. Het is best pittig, je vlotte seksleven onderhouden als ouder.

Devika (26) is getrouwd met Sunder (30) en moeder van Liam (4):

“Ons huis heeft overal schuifdeuren en omdat onze zoon die niet begrijpt, staan ze altijd open. Geen probleem voor een potje seks om zes uur ’s ochtends, dachten we. Mijn man en ik gingen volledig in elkaar op, tot Sunder ineens een ijselijke gil uitstootte. Onze kitten had zijn billen als prooi gezien en was er – nagels uit – bovenop gesprongen. Dat betekende niet alleen het einde van de vrijpartij.

“Onze kitten had zijn billen als prooi gezien en was er – nagels uit – bovenop gesprongen”

Toen we, terwijl mijn man de schade aan zijn billen controleerde, rechtop in de kussens plaatsnamen, merkten we onze zoon op, roerloos in een hoek van de kamer. Hoeveel van het schouwspel hij had meegekregen zal altijd een raadsel blijven, maar die schuifdeuren blijven voortaan dicht.”

Niet kietelen

Charlotte (39) is getrouwd met Jochem (40) en moeder van Wouter (8) en Samuël (5):

“Van kietelen ga je gillen. Dat weten we allemaal. Niet zo heel gek dus dat onze zoon het voor me opnam, de avond van mijn verjaardag met iets te veel champagne. Jochem en ik vraten elkaar uit louter lust bijna op; alle kanten van het bed benutten we en ik schaterde het uit.

Tot we Wouter aan het voeteneind hoorden fluisteren: ‘Papa, je moet mama niet zo kietelen, anders gaat ze huilen. O, en ik kan niet slapen.’ Hij had gelijk, dezelfde waarschuwing gaf ik wanneer hij en zijn broertje te lang doorgingen met stoeipartijen. Giechelend namen we hem tussen ons in. ‘Niks aan de hand schat’, zei ik, ‘papa en mama waren gewoon aan het stoeien.’ Waarna hij een lange nacht – eindelijk – doorsliep.”

Lees ook – Betrapt door je kind: ‘Mama, waarom kreunde je zo onder de dekens?’ >

Kom je, papa?

Saskia (34) is getrouwd met Arno (41) en is moeder van Thomas (6) en Sofie (4):

“Het was zondagochtend en we zaten in pyjama aan de eettafel. Na een heftige werkweek eindelijk een momentje om even bij te praten. De kinderen speelden lief. ‘Papa. wil je zo helpen de knikkerbaan op te zetten?’ ‘Ja Thom, maar ik moet eerst even boven met mama iets opruimen’, antwoordde Arno.

Iets opruimen had deze ochtend een geheel andere betekenis. We sneakten naar boven om de zondag echt goed in te luiden. We wisten dat het vlug moest, want Thomas is nogal ongeduldig aangelegd. Op het moment dat Arno zijn hoogtepunt naderde, klopte Thomas op onze slaapkamerdeur. ‘Papa, kom je?’”

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

In samenwerking met Kek Mama