Seks na de scheiding: ‘Ik verlangde zo naar die kinky seks van vroeger’

04.06.2023 14:36
kinky seks na scheiding Beeld: Getty Images

Ellen gaat met een getrouwde minnaar en Wendy valt slechts op één type man: een tikkeltje fout. Maar wat zou het leven saai zijn zonder af en toe een seks-avontuurtje.

Wendy (34), moeder van Eva (8) en Linn (6):

“In mijn jonge jaren viel ik slechts op één type man. Ik omschrijf hem als ‘de pitbull’: tatoeages, piercings, tikkeltje fout in zijn gedrag en met een flinke bindingsangst. Spannend, maar geen relatiemateriaal, noch geschikt om mijn kinderwens mee te vervullen. Toch bleef ik elke keer hangen aan zo’n man, omdat ik ’m zo sexy vond.

Uitstekende vader

Zo rond mijn 25e rammelden mijn eierstokken en wilde ik me settelen. Ik stopte acuut met het scharrelen en ging serieus op zoek naar een vader voor mijn kinderen. Dit keer in de categorie ‘labrador’. Via via kreeg ik verkering en uiteindelijk twee dochters met Thomas. Hij voldeed aan alle eisen: serieus, verantwoordelijk en lief. Een uitstekende vader voor Eva en Linn en trouw als een hond.

Gezapig seksleven

Voor mij bleek hij helaas niet de ware. Hij was te soft. Ik kreeg amper weerstand. Onze gesprekken en seksleven waren gezapig. Na de geboorte van onze tweede kwamen we in een ontzettende sleur. Twee jaar geleden besloten we als goede vrienden uit elkaar te gaan. Niet lang erna zocht ik contact met Ray, mijn laatste ex. Ik hoefde niks meer van hem dan zijn lijf. Ik verlangde zo naar die kinky seks van vroeger.

“Mijn meiden kunnen zich geen betere papa wensen, maar bij mij paste hij niet”

Nu zien we elkaar af en toe op feesten en in de weekenden dat Eva en Linn bij hun vader zijn. Ik heb geen seconde spijt van de keuze voor Thomas, mijn meiden kunnen zich geen betere papa wensen, maar bij mij paste hij niet.”

Lees ook – ‘Na mijn scheiding voelde ik me voor het eerst in mijn leven begeerd door een andere man’ >

Getrouwde minnaar

Ellen (40), moeder van Sam (13) en Liselot (10):

“Op zich doe ik niks fout: ik ben keurig gescheiden en heb alleen seks in de nachten dat mijn kinderen bij hun vader zijn.

“Seks met hem zorgt ervoor dat ik het alleenstaand ouderschap een vrolijker kan volhouden”

Alleen is mijn minnaar nog wel getrouwd en dat is natuurlijk verre van oké. Ooit wil hij zijn vrouw verlaten, als zijn kinderen van nu drie iets ouder zijn. Tot de tijd geniet ik van de aandacht, liefde en de orgasmen die hij mij geeft. Seks met hem zorgt ervoor dat ik het alleenstaand ouderschap een stuk beter en vrolijker kan volhouden.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama