‘Na jaren op pauze gestaan te hebben, staat mijn seksleven weer aan met mijn nieuwe partner’

10.04.2021 11:38
rollebollen nieuwe partner seks Beeld: iStock

Toen Linda na haar scheiding Thijs tegen het gespierde lijf liep, ontdekte ze hoe fijn seks kan zijn.

Linda (43), gescheiden, relatie met Thijs (34), twee zoons van 11 en 7.

“Mijn huwelijk met Edwin was al jaren slecht. We pasten simpelweg niet bij elkaar en de passie en intimiteit tussen ons was ver te zoeken. Maar als je samen een kind hebt, ga je niet zo snel uit elkaar. Ik werd er steeds somberder door. Uiteindelijk klopte ik met depressieve klachten aan bij mijn huisarts. Hij vroeg niet verder door toen ik aangaf niet meer happy te zijn in mijn relatie, maar informeerde meteen naar mijn kinderwens. Ik gaf aan dat mijn man geen tweede kind meer wilde.

Mijn huisarts gaf mijn verlangen naar nog een baby als verklaring voor mijn sombere gevoelens. Het klonk op zich logisch. Ik wilde best graag een tweede. Dus toen ik thuis kwam, besprak ik het met Edwin. Was het voor hem misschien toch bespreekbaar? Edwin stemde eigenlijk vlot toe. Hij vond het vooral leuk voor onze oudste en hoopte dat het ons dichter bij elkaar zou brengen. Daarna hadden we een paar keer seks ‘op doktersrecept’ en was ik zwanger.

Sinds de positieve test vreeën we echter nog amper. Voor Edwin hoefde het sowieso niet. Hij is nooit een heel warme, aanhankelijke man geweest. Seks zag hij als een noodzakelijk kwaad. Zelf had ik wel behoefte aan aanrakingen en genegenheid, maar op den duur werd de afkeer van hem steeds groter en vroeg ik zelf ook niet meer om seks. Drie jaar later besloten we mede daarom in harmonie uit elkaar te gaan. De lijmbaby had niet geholpen. Wij waren gewoon meer vrienden dan minnaars.

Vlam

Na de scheiding wilde ik helemaal losgaan met daten. Op zoek naar vurige passie. Maar voordat ik me kon aanmelden op Tinder, ontmoette ik Thijs. Ik zag hem in de trein na afloop van een evenement en de vlammen sloegen me uit. Wát een leuke en stoere man. We reisden dezelfde kant op en raakten aan de praat. Tot mijn grote euforie bleek hij single te zijn en ook nog eens vlakbij te wonen. Bij het uitstappen wisselden we nummers uit. Het werd het startsein van een voorzichtige relatie. Af en toe wandelen, een keer afspreken, kussen als verliefde pubers en vervolgens avonden appen. Elkaar leren kennen deden we aan de hand van Pickwickthee; we stelden om en om de vragen die aan de labels hingen.

“Wat vonden mijn kinderen ervan als mama weer verliefd werd?”

We liepen niet te hard van stapel, vanwege mijn kinderen. Ik heb letterlijk hun toestemming gevraagd: wat vonden ze ervan als mama weer verliefd werd? Ik heb ze ook de controle gegeven: pas als zij eraan toe waren, regelde ik een ontmoeting. Na een paar weken gingen we met z’n allen naar het Dolfinarium en gaandeweg kwam Thijs vaker langs. Nu zijn we vier jaar verder en een happy extended family; Thijs is een extra vader voor de kinderen en heeft ook een goede band met mijn ex-man.

Bevrijd

De eerste keer seks was bloedspannend. Ik dacht dat ik niet meer wist hoe het zou moeten. Maar het ging vanzelf. Alles klopte met Thijs. Ik voelde me op en top vrouw bij hem. En ik vond hem onwijs aantrekkelijk. Hij is heel sportief en heeft een gespierd lichaam, met enorme bovenarmen. Nog steeds is de seks tussen ons fantastisch. Na jaren op pauze gestaan te hebben, staat mijn seksleven weer aan. Er zijn weken dat we dagelijks vrijen, soms zelfs twee keer op een dag. Wat dat betreft heeft Thijs me helemaal bevrijd. Niet alleen van jarenlange onthouding, ook van een nare ervaring op seksueel gebied vóór mijn huwelijk.

Als meisje van vijftien heb ik namelijk een foute vriend gehad die zich met geweld aan me opdrong. Ik heb daar destijds goede therapie voor gehad en ik heb er echt geen trauma aan overgehouden, maar er zijn nog wel wat kleine littekens achtergebleven. Zo kan ik niks met vluggertjes; ik ga letterlijk op slot als ik het idee heb dat het snel moet. Gelukkig houdt Thijs van een lang voorspel en neemt hij alle tijd voor mij. Een vrijpartij van ons duurt gemiddeld tussen een halfuur en drie kwartier.

“Ik kan niks met vluggertjes; ik ga letterlijk op slot als ik het idee heb dat het snel moet”

In het begin had ik vanwege die negatieve ervaringen ook moeite Thijs oraal te bevredigen. Mijn eerste vriend wilde altijd deep throat bij mij. Ik vond dat vreselijk, doodsbang dat ik moest overgeven. Soms zat ik te kokhalzen, terwijl de tranen over mijn wangen stroomden. Bij mijn ex-man heb ik daarom het pijpen altijd achterwege gelaten – hij taalde er ook niet naar. Maar Thijs geniet er enorm van en daarom doe ik het wel, al blijf ik het spannend vinden. Soms stop ik en dat is oké.

Er is geen dwang zoals vroeger en we bouwen het rustig op, zoals we met wel meer dingen doen. Anaal bijvoorbeeld. Ik durf er nog niet helemaal voor te gaan, maar vind het veel lekkerder dan ik dacht.

Lees ook – Jennifer (37) en haar man vrijen dagelijks: ‘We hebben bijna nooit meer ruzie’ >

Bedmarathon

We nemen allebei graag het initiatief. Door elkaar overdag speelse appjes te sturen met ‘ik heb me net geschoren’ of ‘zin je te zoenen’. Als we allebei moe zijn of even druk met werk en het minder doen, halen we dat het eerste kinderloze weekend meteen allemaal weer in. Dan organiseren we een bedmarathon. Het enige is dat het nog wel wat spannender mag. Ik heb een vriendin met verhalen over hoe ze het achter in de bus of op de achterbank van een taxi heeft gedaan. Wij komen niet verder dan het bed. Wel zo comfortabel. Ik vraag Thijs ook wel of hij het niet saai vindt. Maar nee, hij is helemaal tevreden.

“Als we allebei moe zijn en het minder doen, dan organiseren we een bedmarathon”

We wisselen wel veel standjes af. Soms ontdekken we een nieuwe. ‘Deze moeten we onthouden’, roepen we dan. We hebben vaak ook de slappe lach. Als hij nog zijn sokken aan heeft of we iets totaal onhandigs uitproberen en omvallen. Als ik met mijn ex vree, speelde ik ondertussen fantasieverhalen in mijn hoofd af over seks met een andere man en sloot ik mijn ogen, om hem maar niet aan te hoeven kijken.

Nu met Thijs heb ik nooit meer getaald naar een ander. Bij hem kom ik altijd klaar. Ook dat is nieuw. Voordat ik op mijn 25e de douchekop ontdekte, had ik nog nooit een orgasme gehad. Daarna lukte het zelf wel, maar nooit samen met een man. Met Thijs is het altijd raak.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Mail naar redactie@kekmama.nl.

Dit artikel staat in Kek Mama 04-2021.

Rollebollen seksleven weer aan seksspeeltjes Rollebollen seksleven weer aan seksspeeltjes Rollebollen seksleven weer aan seksspeeltjes
Lange dag gehad? Verwen elkaar lekker met een heerlijke massage. Deze olie heeft een verwarmend effect, voor extra ontspanning. Perfect voor nauwkeurige stimulatie. Door het slanke ontwerp met ronde top richt je alle aandacht op jouw G-spot, met alle gevolgen van dien. Voor plezier binnen en buitenshuis: dit eitje bedien je makkelijk op afstand via de app. Dus, tijd om elkaar lekker te plagen.
Heerlijk. Precies wat ik wil. Kom maar op.

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief >