‘Onze grote droom is om ooit een geluiddichte SM-kelder te creëren’

19.11.2022 13:49
Rollebollen droom SM-kelder Beeld: Getty Images

Sanne (40), zeven jaar samen met Pieter (38), zoons Johan (20), Remco (17), Jonny (11) en Joep (4).

“Al in de allereerste regel in mijn Tinder-profiel stond dat ik kinderen had, waarvan de jongste nog maar vier jaar was. Kon een man daar niet mee dealen, hoefde hij niet te reageren. Eerlijk gezegd was ik niet eens op zoek naar een nieuwe relatie, eerder naar een maatje. Het huwelijk met de vader van mijn zoons was giftig geweest. Mijn ex mishandelde ons zowel geestelijk als lichamelijk en het had me veel moeite gekost mezelf daaruit te bevrijden. Nu ik weer een tijd single was, wilde ik wat aanspraak. Van een volwassen persoon.

Match

Pieter en ik bleken een match op Tinder, maar geen van ons beiden legde het eerste contact. Totdat hij ineens spontaan voorgesteld werd als mogelijke vriend op Facebook. Blijkbaar wilde het universum me iets vertellen. Ik voegde hem toe en hier raakten we wel in gesprek. We videobelden met elkaar en spraken na een paar weken af voor een date. Bij mij thuis, want ik had geen oppas. Gewoon, voor de gezelligheid. Pieter kwam ook net uit een slechte relatie, hij wilde het net als ik rustig aan doen.

“Hij kwam ook net uit een slechte relatie, hij wilde het net als ik rustig aan doen”

Maar toen ik de deur opende en in Pieters ogen keek, sloegen de vlammen me uit. Hij kuste me en ik steeg echt op vanaf de grond. Er klonken nog net geen violen. Andersom was ook Pieter instant verliefd. Het is daarna ook heel snel gegaan tussen ons. Eigenlijk is hij nooit meer weggegaan.

Mijn drie kinderen schrikten hem niet af, noch mijn behoorlijke rugzak. Ik kampte in die tijd met flinke paniek- en angstaanvallen. Zo durfde ik niet uit eten en amper de straat op. Pieter had alle begrip, steunde me en ik mocht mezelf bij hem zijn. Ook ontpopte hij zich tot een superlieve stiefvader. Zelfs Jonny, die een flinke opdoffer had gehad door het verleden en geen man meer vertrouwde, zat binnen vijf minuten op zijn schoot. Pieter is voor hem ook echt zijn papa.

Bijna dagelijks vrijen

Helemaal fijn was de ontzettend sterke fysieke aantrekkingskracht tussen ons. In het begin moesten we wachten tot de kinderen op bed lagen. Als Jonny naar boven ging, stuurde ik de oudste twee verplicht naar hun kamer met de waarschuwing dat ze daar niet uit mochten komen. Vooral de huiskamer was verboden terrein. Op die manier konden Pieter en ik toch ongestoord en ongehoord vrijen.

“Seks is voor ons allebei enorm belangrijk. We worden er vrolijker en ontspannen van”

Seks is voor ons allebei enorm belangrijk. Het geeft ons energie, we worden er vrolijker en ontspannen van. We zeggen daarom nooit nee, of ik moet heel zwaar ongesteld zijn. Ik geloof echt in zin máken. Het is net als met sporten; vooraf zie je er tegenop, maar na afloop van een yoga- of conditietraining ben je blij. Ik geloof dat je jezelf kunt triggeren – even goed zoenen, strelen; meestal ben ik dan alweer om.

Sinds we elkaar kennen doen we daarom bijna dagelijks, op een kleine dip na de geboorte van onze zoon Joep na. Ik kampte vier jaar geleden met een postnatale depressie en de baby sliep ook nog eens bij ons in bed. We hadden amper bewegingsvrijheid en moesten ons vaak behelpen met een snelle vrijpartij onder de douche. Of als mijn schoonmoeder oppaste een vluggertje in de auto of het bos.

Lees ook – ‘Ons seksleven verzesvoudigde nadat ik hem vertelde over mijn fantasieën’ >

BDSM-spellen

Gelukkig pakten we onze hoge frequentie weer op toen Joep in zijn eigen bed ging slapen. We hebben direct een slot op de slaapkamerdeur gezet. De reden waarom we zoveel waarde hechten aan privacy, is omdat we wat extremer zijn qua seks. Zo spelen we graag BDSM-spellen waarbij we ons verkleden en speciale toys gebruiken. Het is niet de bedoeling dat er net op het moment dat ik vastgebonden lig of naakt met een blinddoek op, een kind binnenstapt dat eng heeft gedroomd of een slokje water wil.

“We spelen graag BDSM-spellen waarbij we ons verkleden en speciale toys gebruiken”

Inmiddels zijn we wel zover dat als we gestoord worden door een van onze zoons – Joep heeft al twee keer aan de deurklink staan rammelen met ‘hé, waarom is de deur op slot?’ – we de draad weer oppakken van de vrijpartij. We moeten wel, want als we moeten wachten totdat er geen kind meer bij ons in huis woont, zijn we zo twintig jaar verder.

Een nacht alleen

Maar meestal bewaren de extreemste spellen wel tot het moment dat we een weekend weg zijn of echt een hele nacht alleen. Pieter verzint hele scenario’s die hij vooraf noteert in zijn telefoon. Zodra we het hele huis voor onszelf hebben, kunnen we ongeremd aan de gang en volledig uitpakken.

De start is in de slaapkamer, waar een setje kleding voor me klaarligt: een panty met open kruis, sexy lingerie of een latex of net-pak. Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Ik weet alleen dat ik daarna naar beneden dien te gaan, waar Pieter op de bank op me wacht. Maar op het moment dat ik me omkleed stijgt de spanning en raak ik al helemaal in de mood.

“Hij doet zich voor als glazenwasser, geeft me opdrachten en ‘straft’ me met zweepjes of tikken”

Mijn rol is vaak van de onderdanige, de slaaf, Pieter mijn strenge meester. Hij doet zich voor als inbreker of glazenwasser. Hij geeft me opdrachten en ‘straft’ me met zweepjes of tikken. Heel gek misschien dat ik geniet van masochisme, gezien mijn gewelddadige ex, maar het helpt me juist bij de verwerking. Ik durf me volledig aan Pieter over te geven. Er zijn momenten dat hij me hardhandig pakt, me penetreert terwijl hij zijn handen om mijn nek heeft, maar even later voel ik zijn armen juist weer liefdevol om me heen.

SM-kelder

Vanwege de tijd die een spel kost en de absolute noodzaak om kinderloos te zijn, kunnen we niet te vaak aan BDSM doen. Onze grote droom is om ooit een SM-kelder of kamer te creëren die we geluiddicht maken en waar we allerlei speciale attributen plaatsen als een hangstoel. Vergelijkbaar met wat je zag in de Fifty shades-films. We moeten ons nu nog behelpen met haken in het plafond van onze slaapkamer, een kast vol gekkigheid en onze fantasie. Die is gelukkig grenzeloos.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Dan krijg je een ‘pretpakket’ van EasyToys t.w.v. € 75. Mail naar redactie@kekmama.nl.

Of sta je op het punt jezelf blij te maken met een nieuw seksspeeltje? Komt goed uit, want met de code KEKMAMA2022 krijg je 10 euro korting bij een besteding vanaf 60 euro bij EasyToys. Goed moment om één of meerdere toys aan te schaffen, dus.

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama