Gehorig huis: ‘De buurman heeft het al een paar keer subtiel laten vallen’

12.12.2022 18:11
rozen liefde seks Beeld: Pixabay

Leuk zo’n oud huis of hotel, veel karakter, en vooral ook hartstikke gehorig wanneer je samen met je partner besluit dat het weer eens tijd is om lekker te rollebollen.

Roos (35): “De zus van mijn man ging trouwen en had een hotel geboekt voor de daggasten. Na een topfeest met overvloedig veel champagne en wijn rolden we opgewonden het bed in.

Het rijk alleen

Bij de meeste andere gasten sliepen de kinderen ook op de kamer, maar mijn ouders hadden die van ons mee naar huis genomen, dus we hadden het rijk alleen. Mede door alle alcohol waren we schaamteloos luid in ons gehijg en gezucht. Terwijl we flink tekeergingen, werd er een paar keer hard op de muur gebonkt met daarbij: ‘Kan het wat zachter?’

“Mede door alle alcohol waren we schaamteloos luid in ons gehijg en gezucht”

De volgende ochtend aan het ontbijt werd er geklaagd over dat stel dat zich zo enorm had laten gaan en hun kinderen had wakker gekreund. Mijn man en ik zeiden niets. Of ze hebben geweten dat wij het waren? Geen idee. Maar ik had een kop als een biet.”

Lees ook – Betrapt tijdens de seksiësta: ‘De nieuwsgierige buurman stond mee te genieten’ >

Flink gehorig

Dennis (40): “Fysiek betrapt zijn we niet, maar mijn buurman heeft al een paar keer subtiel laten vallen tijdens een kletspraat over de heg, dat onze oude huizen érg gehorig zijn en onze slaapkamers precies aan elkaar grenzen. Daarbij knipoogt hij altijd veelbetekenend. Meestal toevallig de dag na een wilde vrijpartij van mijn vrouw en mij.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama