‘Dirty talk windt mij verrassend genoeg op. Zo erg dat ik veel en hard kreun’

20.01.2024 05:13
dirty talk Beeld: Getty Images

Niet bij iedereen dut het seksleven genadeloos in zodra er kinderen komen. Er zijn moeders die er hoe dan ook een feestje van weten te maken.

José (40), moeder van Tom (11):

“Met ­Ronald, mijn lover, is er qua seks letterlijk een wereld voor me opengegaan. Met mijn ex was seks een verplicht nummer. Van eens per maand gingen we naar eens per halfjaar tot niet meer.

Maar een halfjaar terug leerde ik Ronald kennen; een waanzinnige minnaar. Hij houdt van dirty talk en dat windt mij verrassend genoeg op. Zo erg dat ik veel en hard kreun. Ronald vindt dat geweldig en stimuleert het juist door nog extra stoute opmerkingen te maken. Ik kan me niet herinneren dat ik met mijn ex-man ooit luidruchtig was.

Lees ook – ‘Sinds we soloseksen voel ik me fitter, sexyer en vrijer’ >

De muren hebben oren

Toch moet ik me wel gaan beheersen. In principe zien Ronald en ik elkaar alleen als mijn kind bij zijn vader is, dus voor Tom hoeven we ons niet in te houden. Maar Ronald kwam vorige maand zijn buurvrouw tegen in de supermarkt. Toen zij hem zag, mimede ze naar hem: wild beest. Hij verstond haar niet, dus vroeg haar wat ze nou zei.

“Zijn buurvrouw had zelfs oordopjes in moeten doen, zo vertelde ze. Om je dood te schamen”

Na drie keer herhalen, snapte hij wat ze zei: wild beest! Wat bleek? Ze had ons al een paar keer gehoord, door de muren heen. Zij had zelfs oordopjes in moeten doen, zo vertelde ze. Om je dood te schamen. Ik weet niet of ik wel zo blij ben dat ik dit weet. Ik voel me nu toch meer geremd in bed. Sindsdien slaapt Ronald regelmatig bij mij. Ik woon namelijk iets vrijer dan hij en heb geen boven- of onderburen.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.