‘Sinds we soloseksen voel ik me fitter, sexyer en vrijer’

26.11.2022 06:28
soloseksen Beeld: Getty Images

Met een collectie seksspeeltjes waar menig seksshop jaloers van wordt en ingefluisterde dirty talk zijn deze stellen op en top happy.

Anita (37), latrelatie met Cees (40), zij moeder van Emma (10) en Sem (8), hij vader van Loïs (17) en Feline (15):

“Voor mij is masturbatie en sexting de weg geworden naar meer zin. In mijn huwelijk gebruikte ik nooit speeltjes, maar sinds ik met Cees ben en we niet elke nacht samen slapen, vind ik het fijn af en toe mezelf tot een hoogtepunt te brengen met Tarzan. Al dan niet vergezeld van appjes met door Cees ingefluisterde dirty talk of zijn dickpics.

Sexting

Sinds we soloseksen voel ik me fitter, sexyer en vrijer. Zo heb ik ontdekt welke plekjes ik prettig vind en kan ik tijdens een vrijpartij met Cees perfect uitleggen waar hij me moet strelen, stoten of likken. En juist doordat ik nu zo vaak met mezelf speel en we aan sexting doen, heb ik ook meer zin in het echte werk. Normaal vreeën we eens per weekend, nu is dat minstens drie keer. Kunnen we eindelijk al onze fantasieën en opgespaarde voorstellen uitvoeren.”

Lees ook – ‘Soloseks is voor mijn man en mij de oplossing om frustratie tegen te gaan’ >

Speeltjes

Kimmy (29), getrouwd met Marc (29), moeder van Bruce (2):

“Elke maand levert de postbode hier een spannend pakket af. Mijn man en ik verrassen elkaar om de beurt met een nieuwe sextoy. Ooit zijn we gestart met een flesje glijmiddel, inmiddels bezitten we een verzameling waar menig seksshop jaloers op is. Ik heb een beautycase vol trillende en roterende speeltjes.

“Voor extra spicy heb ik nog een ‘stoute’ lade in het nachtkastje met zweepjes, touwen en blinddoeken”

Succesnummers zijn de Satisfyer, zowel voor mij als hem, een buttplug en een koppelsvibo. Willen we extra spicy, dan heb ik nog een ‘stoute’ lade in het nachtkastje met zweepjes, touwen en blinddoeken.”

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

Extra leuk: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama