‘Hij duwde een washandje in mijn mond: ‘Dan maak je geen lawaai”

01.09.2023 16:37
seks antidepressiva medicijnen libido weg Beeld: Unsplash

Jezelf en je partner lekker verwennen met een ouderwetse seksmarathon, wat een feest. Maar wel even opletten dat er niet van die nieuwsgierige aagjes meekijken.

Jasmijn (33), moeder van Pleun (2,5):

“Vroeger gingen mijn vriend en ik graag naar festivals, waar we ook weleens een pilletje namen. Door corona stond dat even on hold, maar het jaar daarna gingen we met vrienden naar Mysteryland.

Ouderwets gekke dag

We brachten de baby naar mijn ouders en hadden een ouderwets gekke dag, mede door het pilletje. Thuis maakten we er nog een eigen feestje van: dansten in de kamer, hadden eindelijk weer tijd voor goede seks en zaten urenlang te praten.

“We hadden eindelijk weer tijd voor goede seks en zaten urenlang te praten”

Zo lang, dat we helemaal vergaten dat mijn moeder om elf uur Pleun kwam brengen. Op dat moment waren wij net weer aan een seksmarathon begonnen. Mijn moeder moest wel zes keer aanbellen voordat ik opendeed. Toen ze mijn verhitte gezicht zag, bood ze heel lief aan ‘nog even met Pleun naar de kinderboerderij te gaan’. Gaf ons net de tijd om weer enigszins te ontnuchteren.”

Lees ook – ‘In de zomer houden we halve seksmarathons met de caravandeur op slot’ >

Hou toch je waffel

Amanda (44), moeder van Lucas (14) en Oscar (12):

“Afgelopen zomer maakten we met onze jongens een rondreis van vier weken door het zuiden van Amerika. Het was in één woord geweldig. Vooral omdat we zoveel samen deden als gezin en Lucas en Oscar geen seconde taalden naar hun Playstations en iPads.

Minder fijn was dat we in die maand geen moment voor onszelf hebben gehad. Vanwege de kosten deelden we steeds een hotelkamer met zogenaamde queen beds: twee redelijk smalle tweepersoonsbedden. Soms lagen we ieder met een kind in bed, soms samen, maar er was letterlijk en figuurlijk weinig ruimte om te seksen. Ook niet omdat ik nogal luidruchtig ben als we vrijen.

“We hebben er vreselijk om gelachen, maar het werkte”

Na tweeënhalve week trok mijn man Simon het niet meer. Toen de kinderen diep in slaap waren, duwde hij een washandje in mijn mond: ‘Bijt hier maar op, dan maak je geen lawaai.’ We hebben er vreselijk om gelachen, maar het werkte. Wel was het een eenmalige actie, want seks hebben met twee kinderen op gehoorsafstand voelde toch redelijk ongemakkelijk.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.