In samenwerking met Kek Mama

Vaarwel supermarktstress: op déze manier is gezond(er) eten een eitje

01.05.2023 10:00

Weet je zo langzamerhand niet meer wat je het thuisfront moet serveren? En wil je het liefst ook gezonder eten? Snappen we. We hebben dé oplossing voor je: de maaltijdboxen van Green Chef. Benieuwd wat moeders hiervan vinden? We lieten ze voorproeven.

Wat is Green Chef?

Green Chef is dé maaltijdbox die je gezonde levensstijl een flinke boost geeft. Elke week ontvang je een box vol ingrediënten waarmee je drie of vier overheerlijke, gezonde maaltijden op tafel tovert. Het is niet zomaar een box, nee: in deze box krijgen alleen de meest biologische en duurzame ingrediënten een plekje.

Het zijn niet alleen de ingrediënten die de maaltijden bijzonder maken. De recepten zijn zorgvuldig samengesteld door diëtisten van Green Chef. Je hebt dus elke week verrassende en lekkere gerechten op tafel staan, die ook nog eens in balans zijn. En wel zo fijn: je hoeft je niet meer met baby en kleuter door een overvolle supermarkt te worstelen. Jouw Green Chef box wordt namelijk elke week bij je thuis bezorgd. Tijd besparen én gezond eten? Die twee to do’s kun je afvinken.

Een aantal moeders mocht de Green Chef boxen al proberen. Benieuwd wat zij vinden? Lees dan verder.

Smaakt goed, voelt goed

Karine (@mamashuisje.nl): “Een gezonde levensstijl begint bij jezelf. Een druk gezinsleven, gezond willen eten en ook nog nadenken over wat je moet eten. Dat hoeft niet meer. Green Chef is er voor iedere moeder die gezonder wil eten, bezig is met een bepaalde levensstijl of een specifieke dieetvoorkeur heeft. Dankzij het aanbod van Green Chef is er voor elk wat wils. Gezond eten, op jouw manier! Het smaakt niet alleen goed, het voelt ook nog eens goed.”

Ook Iris (@miss.bakselss) is erg te spreken over de boxen van Green Chef: “Waarom ik zo’n fan ben? Met Green Chef heb je elke dag een originele en verse maaltijd op tafel zonder dat je na hoeft te denken over wat je moet koken. En doordat ik van tevoren de voedingswaarden weet, kan ik de maaltijden makkelijk elke dag inplannen en hoef ik niet alles te berekenen via een app.”

Britt (@brittwijnne) is ook enthousiast over de gezonde maaltijden van Green Chef. “Smaakt goed, voelt goed. Green Chef zorgt met gezonde recepten voor verandering. Genoeg keuze en samengesteld door diëtisten. Ik ben fan!”

Kortom: Green Chef maakt gezond eten makkelijk, lekker en vooral leuk!

Wil je het zelf proberen? Als je nu bestelt met de kortingscode CHEFKEKMAMA90 ontvang je tot € 90,- korting op je eerste vier boxen! Dat is nog eens leuk testen, toch?