In samenwerking met Kek Mama

Influencers probeerden déze haarproducten en zijn razend enthousiast

26.06.2022 10:51

Misschien heb je er al eens van gehoord, misschien ook niet. De haarproducten van Hairlust zijn razend populair, ook onder influencers. Lees hieronder hun tips om je haar goed te verzorgen.

Marsha Alvarez

“Onlangs dit superleuke pakketje binnengekregen van Hairlust. Tijdens de zwangerschap van Kiara was mijn haar echt een bos stro. En dat was nog steeds zo na de bevalling. Deze sulfaatvrije shampoo en conditioner werken samen om het haar zacht te reinigen en droge, beschadigde en dunner wordende lokken aan te vullen met het broodnodige vocht en proteïne. Door het gebruik van deze producten krijg je sterk en lang haar. Bovendien zijn de producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ruiken ook nog eens heerlijk!”

Wil je Hairlust ook graag uitproberen? Ontvang nu 20% korting met de code ‘Hairlust20’.

Neem een kijkje op de webshop van Hairlust.

Lieke de Brabander

“Busted! Lekker een momentje voor mezelf, zo heerlijk. In bad met een boekje en een wijntje erbij. Mijn haar heerlijk gewassen en in een haarmasker met een bamboe haarhanddoek eromheen. Genieten! Na mijn zwangerschappen kon mijn haar wel een opknapbeurt gebruiken (herkenbaar?). Dus er ging een groot stuk af (beste keuze geweest) en ik ben Hairlust shampoo en masker gaan gebruiken die mijn haar helpen herstellen. Mommy is weer back on track!”

Kelly Beukers

“Nu ik roze haren heb, is het een perfect moment om deze gummies van Hairlust te delen. Je krijgt hier natuurlijk geen roze haar van, maar het wordt wel langer en voller. Ik krijg heel vaak de vraag: wat is nou het geheim van jou volle bos haar? Eerst moest ik echt moeite doen om zoveel volume te krijgen, maar sinds ik een paar weken deze gummies gebruik, lijkt het wel steeds makkelijker te gaan. Ik ben fan!”

Tess Dewi

“Ik heb altijd gezegd dat het postpartum was dat ik mijn haar met bossen verloor. Als ik nu terug kijk naar bepaalde foto’s, dan realiseer ik me dat het ook een groot gedeelte stress was. Op sommige plekken was ik gewoon bijna kaal op mijn hoofd. Verschrikkelijk om zoveel haar te verliezen. Ik kreeg de producten van Hairlust in een PR pakket toegestuurd, op de verpakking stond “hair growth & repair”. Als ik iets wel kon gebruiken dan was dat het wel. Ik moest even wennen aan het product, het maakt mijn haar namelijk een stuk stroever dan ik gewend ben van andere shampoos. Maar ik ben nu helemaal fan! Mijn haar begint weer volledig terug te komen en ziet er een stuk beter uit. En niet geheel onbelangrijk: dat roze fleurt de badkamer zo leuk op!”

Rachelle

“Ik snoep sinds een paar weken de lekkere gummies van Hairlust. Ik heb nu bijna een jaar extensions en het leek me een goed idee om mijn eigen haar te ondersteunen met vitamines, zodat mijn eigen haar ook sterk blijft. And I’m not disappointed.”

Roby Dijkshoorn

“Twee jaar geleden heb ik mijn haar verbrand met een stijltang. Daarna groeide het niet bijzonder snel en heb ik meerdere dingen geprobeerd. Nu vertelde mijn kapper mij dat ik met de juiste producten mijn haar moest gaan wassen en beschermen. Hairlust is daar één van: een shampoo en conditioner zonder sulfaten. In de meeste shampoos zitten sulfaten, wat ervoor zorgt dat je haar schoon en vetvrij wordt, maar eigenlijk ook vocht arm. Droog haar beschadigt helaas snel, met als gevolg gespleten haarpunten. Mijn haar is al een stuk sterker sinds het gebruiken van sulfaatvrije shampoos! Met Hairlust was ik nog niet bekend, maar de hele badkamer ruikt naar een tropisch eiland. Ik ben om!”

Claudia Kooij

“In de overgang begon het. Mijn haren werden steeds dunner en het viel enorm uit. Geïrriteerde hoofdhuid, slap en futloos haar. Drama is het. Sinds kort gebruik ik de scalp treatment producten van Hairlust Ik scrub onder de douche mijn hoofdhuid met een fijn product en een speciale borstel om mijn hoofdhuid te stimuleren. Sinds een jaar heb ik, omdat mijn haar zo dun geworden is, een paar matten in mijn haar en ik dacht: dan kan ik deze borstel wel gebruiken. Dat gaat helemaal prima. De zachte masserende werking van de borstel en de fijne producten geven mijn hoofdhuid een fijn gevoel. Deze producten ga ik zeker blijven gebruiken. Echt heerlijk. De leave in conditioner voelt ook heerlijk in mijn haar en ben heel benieuwd of mijn haren nu ook weer wat voller gaan worden.”

Marlie Schippers

“Ik draag élke dag een hoed. En dat is niet omdat ik iets te verbergen heb met mijn haar. Ik heb altijd geluk gehad met een volle bos en dik haar. Toch heb ik heel erg veel last gehad van haaruitval. De precieze oorzaak heb ik niet kunnen vinden. Misschien stress, misschien gewoon een fase? Daarnaast heb ik jarenlang nepwimpers gehad, deze zijn er sinds kort af. Als ik nu in de spiegel kijk, is het kaal en hebben mijn wimpers echt heel wat te verduren gehad. Ik ging op onderzoek uit en kwam uit bij Hairlust. Zij hebben niet alleen haargummies, maar ook shampoo, conditioner, haar maskers en zelfs een wimperserum.”

Natasja

“Tijdens en na de zwangerschap van Acie Lou had ik heel erg last van haaruitval. Een paar weken geleden kwam ik in contact met Hairlust en ik was enorm benieuwd naar hun producten. Ik ben gestart met de Hair Growth Gummies. Hopelijk helpen deze supplementen tegen mijn haaruitval tijdens en na deze zwangerschap. Ik ben erg verrast over de smaak van deze Gummies. Het zijn net snoepjes, dus makkelijk in te nemen en ook lekker. Ook ga ik de haarproducten van Hairlust uitproberen, ik heb hier veel goede verhalen over gehoord. De verpakking en de geur zijn in ieder geval al een feestje!”

Erin Noelle

“Ik mocht deze producten twee maanden lang testen en dat heb ik gedaan. Eigenlijk was ik ervan overtuigd dat het een hype zou zijn, maar niets is minder waar.”

Kimberly Kik

“Hair Growth Formula Gummies van Hairlust. Deze krullenbos kan soms wat extra’s gebruiken. Ik ben niet de vrouw die kan zeggen dat haaruitval is gekomen door de zwangerschap, gelukkig. Want voor sommigen is dit echt heavy. Ik heb mijn periodes, en ik zit nu in een periode dat het meer uitvalt dan ik zou willen. Ik gebruik de gummies nu een tijdje en ik kan zeggen dat het zeker helpt. Mijn bos wordt weer voller en dat is de bedoeling. Goede verzorging en producten is een must. Zo, zo belangrijk!”

Lees hier meer over de voordelen van een sulfaatvrije shampoo en conditioner. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de webshop van Hairlust.


Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.