In samenwerking met Kek Mama

Getest: zó heeft je kind geen last meer van een lekkende luier

14.06.2022 17:41
Pampers

Wie kent het niet: de lekkende luier, ofwel: de KAKastrofe. Poep tot op het ruggetje van je baby. Tip voor papa’s en mama’s: de luierbroekjes van de Pampers Baby Dry en Premium Protection lijn hebben een nieuwe en revolutionaire Stop & Protect pocket die helpt lekken aan de achterkant van de luier te voorkomen.

Deze mama’s gingen ermee aan de slag. Wil je weten hoe dat verliep? Lees dan vooral even verder.

Niet meer doorlekken

Mama Rosemarijn mocht van @pampersnl deze nieuwste Pampers Baby Dry luierbroekjes testen. Een betere timing kon ze niet hebben: “Louie is dé KAKastrofe koning.”

Rosemarijn: “Oké, iedere ouder kent dit probleem wel: De KAKastrofe! Louie zit momenteel echt in deze fase. Je denkt een subtiel scheetje te horen, maar in de tussentijd zit de poep tot aan zijn nekje. En dit heeft hij de laatste tijd soms meerdere malen per dag. Qua timing komt het mij natuurlijk nooit goed uit en ook voor hemzelf is het een drama. Zijn zachte huidje moet dan zo vaak gewassen worden… En dat vindt Louie helemaal niet leuk. Het is echt een tip, want door de Pampers Baby-Dry pants met de nieuwe Stop & Protect Pocket, zijn de KAKastrofes tot nu toe uitgebleven! Het is een soort extra stukje met ruimte aan de achterkant van de luier waar echt geen (dunne) poep doorheen kan. Dit helpt ons énorm in deze fase. Het idee dat Louie nu minder snel zal doorlekken is een heerlijk gevoel! Ook chill: de 360 graden rekbare band. De Stop & Protect pocket helpt lekken aan de achterkant voorkomen en past perfect om het buikje van Louie. Wanneer de luier vol is (lekker dan), kun je hem door het lipje aan de achterkant gemakkelijk en compact weggooien. Top.”

Snel en makkelijk

Mama Angela: “Scheelt weer een zoektocht naar een wc of wachten in die soms ellendige lange rij!”

Angela: “De Stop & Protect pocket helpt lekken aan de achterkant te voorkomen. Chels drinkt nogal veel en heeft echt vaak last van doorlekken, de Stop & Protect pocket helpt hiertegen en is dus he-le-maal top voor ons. Sowieso heb ik zowel bij Chlo als Chels vanaf hun geboorte altijd Pampers gebruikt en zodra het kon stapte ik over op de broekjes. Ben echt fan hiervan, omdat het heel makkelijk en snel aan en uit kan. En zodra je kleintje kan staan, kun je een plasluier letterlijk overal staand verschonen. Scheelt weer een zoektocht naar een wc of wachten in die soms ellendige lange rij.”

Zo zit dat

Wanneer je baby tijdens het verschonen begint te bewegen en te draaien, zijn Pampers Baby-Dry luierbroekjes ideaal: je trekt ze in één beweging aan, scheurt de zijkanten los om ze eenvoudig uit te trekken en gebruikt de plakstrip om ze weg te gooien. De Stop & Protect pocket helpt lekken aan de achterkant voorkomen. ’s Nachts helpen de Pampers Baby-Dry luierbroekjes lekken te voorkomen, voor een rustige nacht. Dankzij de 360° pasvorm met een flexibele tailleband die zich aanpast aan het buikje van je baby, een absorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert en dubbele beschermrandjes die lekken rond de beentjes helpen voorkomen. Pampers Baby-Dryluierbroekjes zorgen dus voor eenvoudig verschonen overdag en bescherming tegen lekken ’s nachts. Wel zo fijn. Wil je weten wat de bestanddelen zijn van Pampers luiers? Bezoek Pampers.nl.

Meer weten? Deze moeders testten het ook: “Weg met die KAKastrofe’’